21 Temmuz 2012 Cumartesi

Oriflame Beauty Perfect Allık - Fresh Pink


Oriflame'nin beğendiğim makyaj ürünlerinden biride bu gördüğünüz allık daha önce glowing peach rengini şurada tanıtmıştım bu da pembesi oluyor.:)


Öyle canlı bir pembe değil daha çok soğuk bir pembe diyebilirim özellikle beyaz tenlilerde çok güzel duruyor aynı şekilde buğday tenlilerede gidebilecek bir renk ama esmerlerde nasıl durur birşey diyemem.



Fresh Pink diğer kullandığım Glowing Peach rengine nazaran hiç ışıltı içermeyen mat bir allık tam bir yaz rengi yüzünüze sürdüğünüzde güzel bir canlılık veriyor ve çok doğal duruyor.
Kalıcılığı orta fakat tozutmayan bir allık rengini kolay veriyor açıkcası memnunum ve severek kullanıyorum.
Elbette ki bir Nars, Mac vb. markaların allıkları gibi pigmentasyonu çok değil kalıcılığıda çok değil ama uygun fiyatlı bir allık arıyorsanız Oriflame'nin allıklarını denemekte fayda var.

Bu serinin denemediğim bir tek Classic Rose rengi kaldı onuda merak ediyorum fakat bende koyu durursa diye almayada çekinmiyor değilim ama sanırım önünde sonunda merakıma yenik düşüp alacağım.:)

Allığın normalde satış fiyatı 24.90 fakat zaman zaman indirime giriyor hatta 10. kampanyada indirimde olacak denemek isteyenlere duyurulur.:)


7 yorum:

  1. nars allık gibi ambalajı =)

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle classic rose uda tavsiye ediyorum, benim en sevdiğim allıklardan biridir :) çok aşırı pigmentli olmadığından koyu durmuyor beyaz tende bile ;)

    YanıtlaSil
  3. @Ayşen'cim evet ambalajları nars'ın biraz çakması gibi ama küçük ve sevimliler :)

    @Simyaser'cim kanıma girme yaa zaten 10. kampanyada 11.90'a iniyor neyse madem indirimde alayım bari hehee :))

    YanıtlaSil
  4. evet evet pembesi sevimli baya. güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  5. Ne güzelmiş rengi, güle güle kullan :)

    Çekilişimiz var, bekleriz :)

    http://guzelliknehri.blogspot.com/2012/07/cekilisssss.html

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler, hemen blogunuza bakıyorum.:)

    YanıtlaSil