7 Eylül 2011 Çarşamba

Vichy Capital Soleil Micro Fluid Face SPF 50 Güneş Kremi

Blogumun ilk tanıtım postunu bu yaz çok memnun kaldığım ve halen kullanmakta olduğum bu ürünle yapmak istedim.
Daha önce Vichy'nin güneş ürünlerini kullanmamıştım oğluma güneş kremi almak için eczaneye girdiğimde kendimede bakınmaya başladım ve eczanedeki bayan bu kremi önerdi iyi ki almışım çok memnun kaldım.
Hamilelik sonrasında cildim kurudan karmaya döndü ve bu krem cildimi hem çok güzel nemlendirip dengeledi hemde 50 faktörlük korumasıyla güneşten korudu.



Sizde benim gibi çok beyaz tenliyseniz, cildiniz leke oluşumuna müsaitse vede cildiniz kurudan karmaya dönükse bu kremi tavsiye ederim.
Ağır bir krem değil süt kıvamında bir krem daha doğrusu losyon diyebilirim hemen emiliyor ve leke bırakmıyor en önemlisi ciltte parlama yapmıyor.


Bitince yine alır mıyım evet alırım tabi başka markaları deneme aşkım kabarmazsa:)

4 yorum:

  1. makyaj altına kullanılabiliyor mu bir de gözenek tıkıyor mu merak ettim cunku bende bugun sipariş verdim aynı ürünü :)

    YanıtlaSil
  2. Makyaj altına hiç denemedim doğru bir yorum yapamayacağım fakat bende gözenek problemi falan yapmadı benim cildim kuru yazın karmaya dönüyor ama yağlanma, gözenek tıkama vs. gibi problemlere yol açmadı umarım sende memnun kalırsın.:)

    YanıtlaSil
  3. benim de cildim öyle canım kuru ama yazın karma oluyor memlekete gidince. daha önce de vichy kullandım da daha farklıydı. hadi bakalım gelsin siparişim bi sen varsın yorumlayan ürünü bu arada.

    YanıtlaSil
  4. Valla ben memnun kaldım umarım sende kalırsın her krem herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyor inşallah sorunsuz kullanırsın.:)

    YanıtlaSil