1 Eylül 2015 Salı

Golden Rose Velvet Matte Ruj - 27




Golden Rose Velvet Matte serisini sevmeyen herhalde yoktur.
Benim de bu seriden 3 tane rujum var son aldığım ruj şu an yazısını okuduğuz 27 numara nam-ı diğer MAC Kinda Sexy'nin muadili olan renk.
Bence hem yazlık hem kışlık bir renk ve bir çok tonda göz makyajına uyum sağlayacak bir tonu var.
Uzun uzun Golden Rose Velvet Matte serisinin yumuşacık yapısından vs bahsetmeyeceğim bu seriden aldığım 3 rengi de çok severek kullanıyorum.
İçerisinde hafiften pembelik barındıran ama şeftali tonunun ağır bastığı çok güzel bir nude özellikle buğulu göz makyajıyla çok yakışıyor.


Dudakta doğal, nude duran bir renk ama asla ölü gibi gösteren bir renk değil.
Hemen hemen her ten rengine yakışacağını düşünüyorum.
Kalıcılığı gayet iyi, yumuşacık, kolayca uygulanıyor, dudakları kurutmuyor ee bi de rengi 58 liralık Kinda Sexy'e muadil daha ne olsun.


9 yorum:

  1. Ben geçenlerde Gözde'den kaptım bu ruju; kendisi pek sevmemiş, bizim blogger bazaar'a getirmişti :)) İlk sürüşte hoşuma gitti ama kullanmak için daha bir soğuk havayı bekleyeceğim sanki :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ee tabi yazın canlı renkler varken bu tonları sonbahara bırakmak daha doğru :) Hemen hemen her tonda göz makyajına yakışıyor umarım sende severek kullanırsın.:)

      Sil
  2. Bende çok severek kullanıyorum bu seride ki rujları. Benim favorim kesinlikle çok güzel bir gül kurusu olan 12 numara. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım:) zaten bu seride mutlaka herkese gidecek en az bir renk var.:)

      Sil
  3. renk çok güzel gerçekten her makyaja uyar..

    YanıtlaSil
  4. almak için cosmeticada indirime girmesini beklediğim ruj :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman zaman Watsons'ta da bu seri de indirim oluyor.

      Sil
  5. Bende sevgili Gorkem Karmanin paylasimi uzerine ilk 27 numarayi edinmistim evet kinda sexy ile birebir denebilir ama rujun kadifemsi yapisi gerçekten harikaydi bunun uzerine 18 26 ve 16 numaralarini edindim. 16 numaraya asık oldum diyebilirim :)

    YanıtlaSil