20 Ekim 2016 Perşembe

Zoeva Nude Spectrum Allık Paleti - Nude



Zoeva markasından ürünleri kullandıkça diğer ürünlerini deneme hevesim artıyor.
Cocoa Blend far paletinden çok memnun kalınca yazın 2 far paleti ve bu gördüğünüz allık paletini arkadaşıma sipariş etmiştim.
Spectrum serisi yeni bir koleksiyon ve çok güzel far ve allık paletleri bulunuyor.
Aklımda far paletlerinde ve allık paletlerinin diğer renklerinde kalmadı değil ama ben elimde olmayan tonlardan oluşan Nude paleti almayı tercih ettim.
Bu palette yer alan allıklar mat, saten ve ışıltılı yapıda her biri 3.8 gram ve diğer Zoeva ürünleri gibi Mineral Yağlar, Paraben, Fitalatlar, Parfüm içermiyor.


Allık çok güzel kutuda geliyor ve kutunun malzemesi, allık paletinin kapak malzemesi kauçuk bana Nars'ın allık, pudra ambalajlarını anımsattı.
Malesef kirlenmeye, lekelenmeye çok müsait hele bir de benim gibi hızlı makyaj yapan biriyseniz kısa sürede leke olacaktır.



Soldan Sağa: ND010, ND020, ND030, ND040

ND010 - Pembe-bej karışımı bir tonu var, saten, ipeksi bir yapıya sahip, pigmentasyonu gayet iyi, kolayca uygulanıyor, opak bir duruşu var.

ND020 - Açık kahve tonlu bir renk, saten bir yapıda ama içerisinde asla ışıltı yok ve ben bunu kontür yapmak için kullanıyorum.
Hafiften tozutuyor fakat bunun da yapısı yumuşak, kolay bir şekilde uygulanıyor.

ND030 - Koyu kahverengi ve içerisinde hafif ışıltıları olan bir renk ve malesef benim gibi çok açık tenli birisi için allık olarak oldukça koyu bir tonu var.
Bende bu rengi far olarak kullanıyorum ve tatmin edici bir sonuç alıyorum.:)

ND040 - Hafiften gül kurusuna bakan, mat bir renk, çok doğal bir duruşa sahip bunun da yapısı yumuşak, uygulaması kolay ve benim bu palette en sevdiğim renk diyebilirim.

Bu dört allığın da kalıcılığı çok iyi yani 6-7 saat kadar silinmeden, soluklaşmadan kalıyorlar.
ND030 hariç 3 allığı severek kullanıyorum özellikle koyu tonlarda rujlarla çok yakışıyorlar.

İçerik:


Allık paletlerinin Coral Spectrum ve Pink Spectrum çeşidi de var hatta en son 9'lu bir Concealer Spectrum paleti ile Dörtlü Contour Spectrum paleti de satışa çıktı.
Şimdilik Zoeva'dan yeni birşey almayı düşünmüyorum en azından aklımı çelecek yeni bir ürün çıkarmadıkları sürece gerçi rujlarını ve tekli allıklarını merak etmiyor değilim ama bu sene kendimi frenleyip sipariş vermeyeceğim.:)

Allık paletlerinin satış fiyatı 15.50 euro Türk Lirasıyla yaklaşık 55-60 TL civarına geliyor ki allıkların performansını göz önüne alınca fiyatı gayet makul kalıyor.
Malesef Zoeva ülkemizde yok bazı İnstagram hesaplarında bulabilirsiniz ama tabi normal fiyatının çok üstünde satılıyor.

2 yorum:

  1. Bu markanın fırçalarını denemeyi çok istiyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  2. Renkler harikaymış! Tam sonbahar makyajlarına göre. Ben bakmamaya çalışıyorum Zoeva'ya, çok akıl çelici! Güle güle kullan Ayşe'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil