5 Ekim 2015 Pazartesi

Nude Rujlarım


Nude tonda ki rujlar yani dudakta hafif, belli belirsiz duran rujlar hemen hemen her kadının olmazsa olmazı diyebilirim.
Bende böyle hafif renk veren, doğal duran rujları ayrı bir seviyorum.
Elimde ki en nude tonda ki rujlar tek bir yazıda toplamak istedim.


Her biri farklı tonlarda ama sürdüğüm zaman dudakta duruşu çok doğal, yok gibi ve içlerinde en çok L'oreal ve MAC'i sık kullanıyorum.


Soldan sağa doğru başlarsak:)

MAC Ruj - Hug Me: Kahve tonlu bir ruj ve tek kat sürdüğüm zaman yok gibi duruyor bu yüzden yoğunluğunu ayarlamak elimde birkaç kat sürdüğüm zaman daha belli oluyor.

The Balm Ruj - Mai Billsbepaid: Tamamen Nude tanımına uyan bir ruj bu da tek katta fazla renk vermiyor fakat birkaç kat sürünce bile asla abartılı durmuyor.
Kahve alt tonlu bir pembe ve hemen hemen herkese yakışacak bir rengi var.

Revlon Colorburst Ruj - Blush: Şeftali tonlu bir ruj yine bu da hafif yapılı tek katta çok doğal duruyor eğer yoğun renk versin istiyorsam birkaç kez sürüyorum.

L'oreal Color Riche Collection Exclusive Ruj - J Lo's Nude: En sık kullandığım, en doğal duran ve sanırım hızlıca dibini göreceğim rujlarımdan birisi diyebilirim.
Tek kat sürdüğüm zaman belli belirsiz duruyor birkaç kat sürdüğümde bile asla çok belli olmuyor.
İçerisinde sim, ışıltı vs yok ama ıslak bir duruşu var.


Soldan sağa: L'oreal, Revlon, The Balm, MAC

İşte elimde ki nude rujlarım bunlardı özellikle koyu göz makyajı yaptığım zaman veya günlük hafif bir göz makyajı yapıp, canlı bir ruj sürmek istemediğim zaman elim genelde bu rujlardan birine gidiyor.

Sizin en sevdiğiniz nude rujunuz/rujlarınız hangisi?


6 yorum:

  1. Mac modesty benim ennn sevdiğim nüde rujum. Hatta yazısını da yazmıştım. Bir de uygun fiyatlı nüde rujum var. Bu hafta veya en geç önümüzdeki hafta yazısı gelir ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Modesty denemedim MAC'e gidince bir bakayım.:)

      Sil
  2. Renkleri görsel bir şekilde görseydik daha faydalı olabilirdi... Bileğinizde yada dudağınızda daha iyi sonuçları görebilirdik...

    YanıtlaSil
  3. çok güzel nude tonlar var artık herkese uyacak bir ton var mutlaka..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden kendime nude tonlarını yakıştırmazdım ama dediğim gibi nude tonlar fazlasıyla çoğaldı ve bende kendime göre nude ruj bulabiliyorum.:)

      Sil