6 Ekim 2015 Salı

Nivea Duşta Vücut Kremi



Nivea'nın bu pratik duşta vücut kreminin kuru ciltler için olanını daha önce alıp yazmıştım bu sefer de normal ciltler için olanı ile karşınızdayım.
Deniz mineralleri içeriyor özellikle bahar ve yaz aylarında aşırı kuru olmayan cildimi güzel bir şekilde nemlendirdi ama kış aylarında pek yeterli gelmeyecektir bu yüzden çok kuru ciltli iseniz bu ürünün kuru ciltler için olanını öneririm.
Renklendirici ve silikon içermemesi bir başka iyi özelliği ve en önemlisi duştan sonra ciltte yapış yapış bir his bırakmıyor.
Yapısı losyon kıvamında, cilde gayet güzel yedirilen bir ürün ayrıca su ile ciltten kolayca arınıyor ve duş sonrası cildinizi yumuşacık yapıyor.


Ciltte ki nem hissi uzun süre kalıyor ve herşey bir yana çok pratik bir ürün eğer duş sonrası cildinize krem sürmeye vaktiniz yoksa veya üşeniyorsanız Nivea duşta vücut kremi ile duş sonrası uzun uzun kremlenme sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.
Hoş, rahatsız etmeyen, ağır olmayan bir kokusu var eğer aklımda yanlış kalmadıysa bu serinin bal özlüsü ve kakaolusu da var.

Pratik, yapısı güzel, kolay ulaşılabilinir bir ürün eğer daha önce kullanmadıysanız ve bu tarz bir ürüne ihtiyacınız varsa denemenizi tavsiye ederim.:)



*Ürün Nivea tarafından denemem için gönderilmiştir.


3 yorum:

  1. yazın çok seviyorum bunu kullanmayı 4-5 şişe bitirdim sanırım şimdiye kadar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz sıcağında kremlenme işkencesinden bu ürün sayesinde kurtulduk diyebiliriz.:))

      Sil
  2. Çok pratik ve nemlendirmesi güzel gerçekten :)

    YanıtlaSil