13 Ekim 2015 Salı

Lapitak Dermoness El Kremi



Lapitak markasını genellikle ayak bakım ürünleri ile tanıyordum #guzelligimizannemizden etkinliğinde bir dolu Lapitak ürünü hediye edilince el kremini de deneme fırsatım oldu.
İçeriğinde gliserin, e vitamini ve allantoin bulunuyor, oldukça kalın yapılı bir ürün ama cilt tarafından hızla emiliyor.
İlk kullandığımda yapısı çok kalın cildimi yapış yapış bırakırsa diye endişelenmiştim çünkü kalın yapılı el kremlerinde böyle bir sorun olabiliyor.
Fakat bu kremin bir damlası hem elleri yumuşacık yapıyor hem de cilt tarafından hemen emiliyor sonrasında da asla ellerde yapış yapış rahatsız bir his bırakmıyor.


Ben bu kremi gece yatarken kullanıyorum sabaha pamuk gibi ellerle uyanıyorum.
Ama asıl randımanlı kullanımı kış soğuklarına saklıyorum çünkü kışın ellerim fazlasıyla kuruyor ve bu kremin soğukla gayet iyi mücadele edeceğini düşünüyorum.
Eğer ki elleriniz çok kuruysa özellikle kış soğuklarında elleriniz yumuşacık olsun ama kullandığınız krem uzun süre nem versin istiyorsanız Lapitak'ın el kremine bir şans verin derim.

Lapitak ürünlerini incelemek isterseniz tıklayınız





7 yorum:

  1. kışın ellerdeki çatlaklar baş belası adeta, işlevli bir krem bulabilmek de çok zor ama bunu denemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapısı kalın ama ağır değil kışın da iyi korursa favorim olacak demektir.:)

      Sil
  2. lapitak kremler iyi seviyorum ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bu el kremi cidden iyiymiş beğendim.:)

      Sil
  3. Lapitak benim için nostaljidir, bebak gibi :)

    YanıtlaSil
  4. Lapitak'ın ayak kremleri de çok güzel. Mini boyları da var sanıyorum. Bu kremin varsa mini boyunu alıp tırnak kenarlarına sürmek lazım.

    YanıtlaSil