2 Ekim 2015 Cuma

Burberry Wet and Dry Silk Tekli Far - Mulberry



Burberry Beauty ürünlerini özellikle farlarını çok merak ediyordum.
Çünkü hem Türk hem Yabancı bloglarda çok övülen ürünleri olunca insan ister istemez denemek istiyor.
Ne yazık ki İstanbul'da sadece İstinye Park Boyner ve Nişantaşı Burberry mağazasında satıldığı için evime her ikisinin de uzak olmasından ötürü bir türlü gidip deneyememiştim.
Bir süre önce deneyip, Mulberry rengine bayılıp aldım ve kullanınca iyi, hoş ama bu kadar da övgüye gerek yokmuş diye düşünmedim değil.
Ambalajı şahane özellikle kadife kesesinde gelmesi, mıknatıslı sağlam ambalajı, farın üstünde ki desene bayılmamak elde değil.


Rengi ise ayrı bir güzel şahane bir mor ama kopkoyu tam dumanlı göz makyajı yapmak için ideal bir rengi var.
İster tek başına ister daha açık tonda bir far ile gölgelendirerek kullanılabiliniyor.
Yapısı yumuşacık amma velakin fırçaya tek sefer de tatmin edici derecede renk gelmiyor bu yüzden birkaç kez fırçayı değdiriyorum, ayrıca orta derecede de tozutuyor diyebilirim.
Parmakla kullanınca hem daha çok renk geliyor hem de göz kapağıma sürünce daha hoş gözüküyor.
Bu far ıslak/kuru kullanıma uygun ama ben bu fara ıslak bir fırça değdirmeye kıyamadığımdan ıslak olarak kullanmadım ve performansı için de birşey diyemeyeceğim.
Göz kapağıma fırça ile uyguladığımda kabında ki rengi direkt alıyorum diyemem ama far bazı ile uygulama yapınca rengi daha güzel ortaya çıkıyor ayrıca kalıcılığı da fazlalaşıyor.


Rengi gerçekten çok güzel ama olmazsa olmaz bir far değil açıkcası bu kadar övülünce ben daha pigmentli, daha kalıcı, bazsız bile çok iyi performans sergileyen bir far bekliyordum.

Burberry tekli farların fiyatı 68 lira açıkcası tek bir far için fazla bir rakam eğer ki performansı beni memnun etseydi asla yüksek gelmezdi hatta gidip birkaç rengini daha alırdım.
Aldığıma pişman mıyım hayır değilim çünkü rengi çok güzel, ambalajı güzel ama almasam olur muydu evet çünkü kullanınca olmazsa olmaz değilmiş dediğim bir ürün oldu.

Markanın farlarından soğusam da rujlarından denemek istiyorum bakalım onlar nasıl yenilen pehlivan güreşe doymaz misali Burberry denemeye devam.:)





11 yorum:

  1. ben de bloğuma beklerim rnkync.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. ben de istiyorum ama parama kıyamadım resmen :-))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer pigmentasyonu iyi olsaydı paraya kıyılırdı ama çokta başarılı olmayan bir far için kıyılmaz.:)

      Sil
  3. Yaa ben de bir ara delicesine istiyordum bu farlardan; ama herkeste aynı yorumları okuyunca vazgeçtim. Fakat fiyatı niyeyse aklımda 85 TL civarı kalmış; 68 deyince bir ucuz geldi hahahahaha... sektörün algımız üzerindeki etkisi! Öperim çok! Renk çok güzelmiş bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengine vurulup aldım zaten yinede pişman değilim.:) Daha pigmentli olsaydı pek mesut olurdum ama olmadığında da hayır var yoksa gider diğer renklerini de alırdım.:) Öpüldün:)

      Sil
  4. senin kesin alacağını bikseydım al benımkını derdım :) gıcır gıcır sıfırdan farksız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısmet be kuzum istinye'ye gidince dayanamadım senin satacağını bilsem almazdım memnun kalsaydım iyi olurdu ama napalım önümüzde ki farlara bakacağız artık:))

      Sil
  5. Rengi ne kadar hosmus keske performansi ile fiyati da orantili olsaymis :)

    YanıtlaSil
  6. İzmir'de yaşamanın faydaları. Burberry far alıp, hayal kırıklığına uğramıyorsun :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru valla ama napayım o kadar çok övüldü ki sanırım bende fazla bir beklentiyle aldım:)

      Sil