29 Eylül 2015 Salı

Dermalogica Pure Light Spf 50 Nemlendirici



Dermalogica'nın ürünleri ile #guzelligimizannemizden etkinliğinde hediye edilmesiyle tanışmış oldum.
Daha önce 2 ürünün yazısını yazmıştım bu da sonuncusu ve bu ürününü de beğenerek kullanıyorum.
Bugün sizlere Spf50 koruması içeren cilt lekeleri için gündüz nemlendiricisini anlatacağım.
Hem cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyor, hem gayet güzel bir şekilde nemlendiriyor hem de düzenli kullanımda kahverengi lekeleri, renk bozukluklarını, düzensiz cilt tonunu gidermeye yardımcı oluyor.
Ben bu ürünün hem yüksek faktörlü güneş koruması olmasını hem de ciltte ki lekeleri aydınlatmaya yardımcı olmasını sevdim.
Cildimde çok yoğun lekeler yok ve henüz kremi bitirmediğim için ufak tefek sivilce ve güneş lekelerimi yok eder mi kesin birşey diyemem ama belki 50 ml'lik tam boyu düzenli kullanımda lekeleri azaltma, cilt tonunu düzgünleştirme konusunda etkilidir. 


Kuru-karma bir cilde sahibim ve kremin 2 pompası tüm yüzüme yetiyor, gayet güzel bir şekilde nemlendiriyor.
Ayrıca normal güneş kremleri gibi ağırlık yapmıyor, beyaz kalıntı bırakmıyor, yağlanma, parlama gibi bir sorun da olmadı.
Makyaj altına da rahatlıkla kullandım.
Cildimde herhangi bir alerjik reaksiyona sebebiyet vermedi ve ürün renklendirici, suni koku içermiyor.

Eğer ki cildim hem güneşten iyice korunsun, krem cildimi ağırlaştırmasın, makyaj altına da kullanabileyim bir de oluşmuş lekelerimin görünümü azalsın istiyorsanız bu nemlendiriciye şans verebilirsiniz.
Evet fiyatı biraz yüksek 320 lira civarında ama fiyat benim için pek önemli değil diyorsanız Dermalogica ürünleri kesinlikle ödenilen paranın karşılığını veren ürünler üretiyor diye düşünüyorum.

Dermalogica ürünlerini web sitesinden inceleyebilirsiniz.




4 yorum:

  1. yazı boyutunuzu bir miktar büyütürseniz okurken daha rahat okuyabileceğim sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım normal boyuta ayarlı yani kendi bilgisayarımda gayet net ve normal gözüküyor eğer chrome kullanıyorsan araç çubuğunun sonunda sağ tarafında ekran görüntüsünü yakınlaştırma seçeneceği var oradan biraz büyütürsen harfler daha büyüyecektir.

      Sil
  2. bunu denemedim ama göz altı kremi ve günlük peelinginden çok memnun kaldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peelingi zaten markanın en iyisi desem yalan olmaz ama bu nemlendiriciyi de sevdim spf50 içermesi ve güneş kremleri gibi ağırlık yapmaması en güzel özelliği bir de uzun süreli kullanımda lekeleri açma vaadi süper:)

      Sil