12 Aralık 2013 Perşembe

MAC 168 Açılı Allık ve Kontür Fırçası




Alıp almamak konusunda uzun bir süre kararsız kaldığım ve sonunda hakkında ki övgüler ve bu tarz bir firçaya ihtiyacım olmasından dolayı dayanamayıp almıştım.
Ve alıp kullanmaya başlayınca çok sevdiğim fırçalarımdan birisi oldu genelde allıklarımı Real Techniques'in allık fırçasıyla uyguluyorum.
Ama bu fırçayla allıklar daha bir şahane uygulanıyor özellikle pigmentasyonu yüksek allıkları uygulamasına bayıldım.
Tabi bu fırçanın bir diğer çok iyi yaptığı iş kontür yapmak eğer benim gibi kontür yapmak konusunda zorlanıyorsanız bu tarz açılı fırçalar ile kontür yapmak oldukça kolay oluyor.
Çok yumuşacık bir fırça olduğunu da belirtmek isterim genelde fazla yumuşak fırçalarla allık uygulaması zor olur ama 168 ile tam tersi yumuşacık olan bu fırça teninizde ahenkle dans ediyor.:)

Mac'ten şu ana kadar aldığım tüm fırçalar için iyi ki almışım dedim ve bu fırçanın da verdiğim her kuruşu hak ettiğini söyleyebilirim.
Peki bu ürünün hiç mi eksi yanı yok derseniz ne yazık ki var o da 90 tl'lik fiyatı ama çok fazla fırçam olmasın az ama fonksiyonlu fırçalarım olsun diyorsanız bu fiyat çok gelmeyecektir.
Ayrıca küçük fırçaları seviyorsanız, bir tane fırçam olsun hem allık için kullanayım hemde çok iyi bir şekilde kontür yapayım diyorsanız bu fırçayı mutlaka edinin derim.




2 yorum:

  1. Almayı düşünüyordum iyice aklıma soktun şimdi :)

    YanıtlaSil
  2. Alırsan pişman olmazsın 109'dan daha çok seviyorum.:))

    YanıtlaSil