23 Haziran 2012 Cumartesi

Oriflame Giordani Gold Jewel Ruj / Dusky Nude

Oriflame'nin bu rujunu katalogta gördüğüm zaman ambalajına vurulup mutlaka almalıyım demiştim ve deneme amaçlı sadece bir rengini aldım.


Rujun ambalajı gerçekten çok hoş yani diğer Oriflame rujların ambalajlarına benzemiyor keşke Oriflame tüm rujlarına böyle güzel, kaliteli ambalajlarla satışa sunsa.



Genelde nude rujlar bende güzel durmaz fakat bu ruj pembe-şeftali rengi karışımlı bir nude tonlu ruj ve ister full makyajla ister sadece makyajsız olarak kullanın her iki türlüde çok hoş duruyor.



Yapısı ise Giordani'nin diğer ruj serisinden farklı bu rujun nemlendirmesi daha güzel asla dudakları kurutmuyor tam tersi kremsi yapıdalar asla sim, parıltı içermiyorlar.
Gelelim kalıcılığına malesef bu ruj seriside diğer Oriflame rujları gibi pek kalıcı değiller eğer birşey yiyip içmezseniz 3-4 saat duruyor fakat birşey yiyip, içtiğiniz vakit çoktan dudaklarınızı terk etmiş oluyor.

Gelelim fiyatına bu ay indirimli fiyatıyla 19.90 tl'ye alabilirsiniz ama fiyatının hakkını veriyor mu derseniz hayır vermiyor.

4 yorum:

  1. Ne kadar güzelmiş rengi ^^
    Tam bir joker ruj ;)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle dediğin gibi joker bir ruj :)
    Her göz makyajıyla uyumlu diyebilirim.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, yazılarınızı severek takip ediyorum.
    Bu ürün bana kayıt kampanyası kapsamında bir cüzdan ile birlikte hediye olarak geldi ve dedim ki işte bu. Gerçekten de çok güzel ve şahane bir görünümü var. Bana gelen rengi pink secret olarak geçiyor. Bu rengini de beğendim ama daha canlı bir rengini de sipariş edeceğim.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar, Giordani gold'da yer alan tüm ürünlerin gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum. Gerek parfümleri gerekse makyaj malzemeleri, Oriflame'in diğer ürünlerine göre biraz daha kaliteli sanki.

    YanıtlaSil