28 Haziran 2012 Perşembe

Amway Artistry Renkli Nemlendirici SPF 15


Amway'ın makyaj ve cilt bakım ürünlerinin methini duyunca hele bir de Amway'in kozmetik ürünlerinin Lancome, Estee Lauder gibi markalarla dünyada kozmetik pazarında ilk 5'i paylaştığını okuyunca mutlaka birkaç ürünün alıp denemem şart olmuştu.(bunuda sevgili Larinia'nın blogundaki bir Artisty ürün tanıtımı yazısında okumuştum. http://limonsuzdietcolaa.blogspot.com/ )
Özellikle Artistry'nin bu renkli nemlendiricisi için pozitif yorumlar okuyunca bende merak edip aldım ve kullanınca gerçekten övüldüğü kadar varmış dedim.
Bendeki rengi skaladaki en açık renk olan tint1 tenimle tamamen örtüştü ben koyu veya açık gelme gibi bir durum olur mu diye korkuyordum şükür ikiside olmadı.


Ürünün spf 15 uva/uvb koruması içermesi bence en büyük artısı ben kışın genelde tek başına kullanıyorum yani üzerine pudra geçmiyorum ama havaların ısınmasıyla bu bunaltıcı sıcaklarda belki üzerine transparan pudra geçebilirim çünkü yazın gelmesiyle birlikte burnumun üzerinde hafif parlamalar başladı.
Ortadan biraz daha az kapatıcılığı olan bir ürün sadece cildinizin renk tonunu eşitliyor ve aydınlık, hoş, sağlıklı bir görüntü veriyor.


Bittiği zaman kesinlikle yeniden alacağım bir ürün daha önce Mac'in sample olarak aldığım renkli nemlendiricisini birkaç kez kullanmış ve çok beğenmiştim ama Amway'in renkli nemlendiricisi Mac'ten bile iyi bu sebeple bu ürün benim için bittikçe alınacaklardan.
Zaten ürünün gramajı 30 ml bitmesi çok uzun sürmez gibime geliyor keşke biraz daha fazla olsaymış neyse bu güzelin kusuruda bu olsun.:)

Ürünün satış fiyatı 53 tl eğer temsilciysen biraz daha uyguna alabilirsiniz benim yakın bir arkadaşım temsilci olduğu için ben geliş fiyatından almıştım.


3 yorum:

  1. Ben de bu amway ürünlerini merak ediyorum ama satan birine hiç denk gelmedim. Tam olarak satış yapanların adı ne oluyor acaba aslında anlatamadım yaa şöyle söyleyeyim avon oriflame gibi ona da amway mi deniyor :) Güle güle güle kullan çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Sağol canım:) benimde çevremde satan kimse yok arkadaşım üye oldu zaten ya o yada ben üye olacaktım.:)
    Amway zaten firmanın adı yani nasıl avon, oriflame temsilcisi diyoruz bu da amway temsilcisi oluyor.
    Amway'in sitesinden üye olunabiliyor hatta bi de müşteri olarak kayıt ol diye bir seçenek var o nedir, nasıldır bilmiyorum ama böyle bi yazı gördüm.

    YanıtlaSil
  3. Anladım canım çok teşekkür ederimmm :) Sitesine bir bakayım araştırayım ben belki üye bulmadan siteden alabilirim :)

    YanıtlaSil