31 Mart 2015 Salı

Bitmesine Az Kalan Makyaj Ürünlerim


Bitirmeye yaklaştığım makyaj ürünlerimi kısaca bir yazıda toplamak istedim.
Kiminin bitmesine çok az kaldı kimisinin biraz daha var.

Gosh BB Krem: Çok severek kullandığım bir ürün hafif yapılı, kolayca cilde yedirilen bir ürün ne yazık ki kapatıcılığı yok denecek kadar az ama cilde doğal bir canlılık katıyor.
Ayrıca fondöten altına kullanılıyor olması da BB kremin bir başka güzel özelliği bitince yedeği var sanırım yaz aylarında daha sık kullanacağım.

YSL Touch Eclat Fondöten: Bourjois Healthy Mix fondötenden sonra ikinci kez bir fondöteni bozulmadan bitireceğim.
Ama bu fondötenimin bitmesine üzülüyorum çünkü kullandığım b10 rengini bulamıyorum sanırım artık gelmeyecekmiş.
Tabi bu durumda kendime yeni bir fondöten aramaya başladım her markada ten rengime uyan fondöten bulmakta zorlanıyorum umarım bu bitince istediğim gibi bir fondöten bulabilirim.

Estee Lauder Double Wear Kapatıcı&Rimel: Double Wear kapatıcıyı beğendim ama rengi azıcık koyu geldiği için bitince tam boyunu almayı düşünmüyorum.
Kapatıcılığı oldukça iyi, hafiften çizgilere dolma sorunu olsa da pudra ile sabitlendiği zaman saatlerce bozulmadan kalıyor.
Aynı şekilde rimelini de çok beğendim kirpiklere güzel volume veriyor ama onun da şimdilik tam boyunu almayı düşünmüyorum.

Clinique Hight İmpact Mascara: Zaman zaman aldığım, en sevdiğim rimellerden kirpiklerime verdiği volume ve dolgunluğu seviyorum.
Güzel bir indirimde denk geldiğimde yine alabilirim.:)


Oriflame Spa Therapy Lip Balm: Pespembe renk veren, çok güzel nemlendiren bir dudak balmı ve aldığımdan beri sıkça kullandım zaten bitmesine de az kaldı.

NYC Applecious Lip Balm: O kadar sık kullandığım bir ürün ki hem nemlendirmesi güzel hem de bir lip gloss gibi parlak ruj gibi verdiği hafif renge bayılıyorum.

Yves Rocher Ruj - Rose Glacier:  Bu ruju alalı 2 sene ancak olmuştur pembe-şeftali karışımı ama şeftali tonunun ağır bastığı azıcıkta kahvelik olan şahane bir rengi var.
Ve hafiften de ışıltısı mevcut ama günlük kullanıma engel değil ve gördüğünüz gibi bitmesine çok az kaldı bu bitince Yves Rocher'dan başka bir renk ruj alırım gibime geliyor.

Yves Rocher Allık: Kokusuna bayıldığım allıklardan mis gibi kokuyor, kalıcılığı çok iyi olmadığı için gün içerisinde tazelemek gerekiyor bu sebeple de sıkça kullandım.
Rengi çok güzel uçuk bir pembe ve beyaz tenlilere çok yakışıyor bitince yeniden almayacağım çünkü elimde çok allık var ama bu tonlarda allık arayanlara Yves Rocher'a bakmalarını öneririm.

Rimmel London Kaş Kalemi: Rengi kaşlarımın rengiyle çok uyumlu olan, küllü bir rengi var yapısı biraz sert olsa da bu aralar kullandığım tek kaş ürünü bu çünkü bitsin başka bir ürün alacağım.

Clinique Cream Shaper Göz Kalemi: Çok güzel bir kahverengi içerisinde kızıllık bulunmuyor ve yumuşacık, kolayca sürülüyor, akmıyor bu sebeple en sık kullandığım kahverengi göz kalemim onun da bitmesine az kaldı.

MUFE Aqua Eyes Göz Kalemi: Malesef biraz kullandıktan sonra yapısı sertleşen bir kalem oldu bu sebeple sırf bitsin diye kullanıyorum.
Rengi güzel bir siyah, akma problemi yok ama sertleşmesinden dolayı artık rengini tam vermiyor ve göz içime uygularken bile rengini çok az veriyor.


İşte benim sıkça kullandığım ve bitmesine ramak kalan ürünlerim özellikle allığın dibini gördüğüm için pek bir mutluyum çünkü allık bitirmek oldukça zor bi dolu allığımın içinden bir tane eksilmesine seviniyorum.:)



13 yorum:

  1. Bitmek üzere olanlara bakmak, yeni alınanlara bakmaktan daha zevkliymiş yaa :) Kullanılmış ve deneyim kokuyor mis gibi... Sitene katılıyorum canım, bana da beklerim...

    YanıtlaSil
  2. Bende bugün YSL in bu fondöteni alsammi almasammi diye düsünüyordum, almanyadada kalktimi acaba acik rengi, genelde burda sanki hep esmer geziyormus gibi cok zor bulunuyor acik renkli fondötenler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben YSL fondötenden çok memnunum b10 rengini bulursam yine alırım aslında Almanya'da da çok fazla beyaz tenli insan var bence en açık renkler sizin orada hala vardır.:)

      Sil
  3. Bir allığın dibini bu kadar çok göreceğim günleri bende görürüm inşallahh :):D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pigmentasyonu zayıf allıklarda görülebiliniyormuş bunu anladım.:)

      Sil
  4. merhaba cnm çok farklı oldu aralarda yazmak daha iyiymiş valla :) postun fikir verici oldu. bloğunu takibe aldım bende bekliyorum sevgilerle

    YanıtlaSil
  5. Mufe nin kalemini merak ediyordum, hatta bir ara alsam mı dedim, iyi ki bu yazıyı okumuşum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer akmayan, yumuşak, siyahı tam siyah bir göz kalemi arıyorsan Yves Rocher'ın asansörlü göz kalemine bak derim ben çok memnunum.:)

      Sil
    2. Aaa öyle mi? Mutlaka bakayım o zaman, öneri için çok teşekkürler :)

      Sil
  6. ooo bravooo. Şunları bitirelim diye uğraşırken harcadığım emeği resim yeteneğini geliştirmekte falan harcasam şimdiye sergi açardım :))))) bu allığı bitirmek için yeni bebik chanelini kullanamıyorsun dimi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Chanel'i yaza saklıyorum o zamana kadar da diğerlerini azaltma derdindeyim.:))

      Sil