19 Ocak 2013 Cumartesi

İzledim... Kibarca Öldürmek / Killing Them Softly

 
Filmin Özeti:
 
Yerel bir çetenin yönettiği, büyük paraların döndüğü bir yeraltı kumar işletmesinde ciddi bir soygun gerçekleştirilir. Failler kendilerini akıllı zanneden ama aslında geride bir sürü iz bırakan 3 adamdır. Bunun üzerine çete, düzenlendiği poker oyunları sırasında yapılan soygunları araştırmak için Jackie Cogan'ı görevlendirir. Soğuk kanlı Jackie acımasızlığı ile tanınır ama işini bir o kadar da 'temiz' ve 'kibarca' yapar. İşin esas faillerini bulmak ve icaplarına bakmakla görevlendirilen kiralık katil, diğer yandan da yaşadığı ülkenin gerçek yüzünü görebilen bir adamdır...
Andrew Dominik tarafından sinemaya uyarlanan ve dünya prömiyeri 2012 mayısında Cannes Festival'inde yapılan filmin başrolünde Brad Pitt yer alırken, kadroda kendisine Richard Jenkins, James Gandolfini ve Ray Liotta eşlik ediyor.
 
*****
 
Son zamanlarda sıkça konuşulan bir film olunca bir de başrolünde Brad Pitt varken bu filmi izlememek olmazdı.
İzledim, merakımı giderdim peki beğendim mi eh işte diyebilirim.
Zaman zaman sıkıcı olan bir film ama Brad abimize tetikçilikte pek bi yakışmış o ayrı bi mevzu ama çok daha iyi  Brad Pitt filmlerini izlediğimiz için bu film beni pek sarmadı.
Anlattığı konu evet güzel, kadrosu bence çok çok güzel Brad Pitt ve Jamed Gandolfini ismi filme ilgi çekmek için yeterde artar.
Ama yinede sarmayan bir film evet güzel politik göndermeler var özellikle çekimler şahane hele kanların havada uçuştuğu sahneler süper ama izlerken daraldığım filmlerden oldu.
Bu tarz filmlerden hoşlananların sıkılmayacağını düşünüyorum ki bende cinayet, polisiye, politik içerikli filmleri severim ama nedense bu filmi sevemedim.

6 yorum:

  1. Brad Pitt'i kötü adam rolünde izlemek keyifli olmalı. Ben de ne kısa zamanda bu filmi izleyeceğim!
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Zaten filme birkaç iyi oyuncudan ötürü katlandım.:)

    YanıtlaSil
  3. Ben de benim gibi film delisi kuzenimle çıktığının ertesi günü gitmiştim bu filme. Resmen dalıyordum, başımı uyumak üzere düşerken zorla kaldırıyordum falan :)) Keşke gitmeseymişiz dedik, biz genelde romantik komedi izlemeyi de çok sevdiğimiz için beraber, bir Brad Pitt uğruna uyumuş olduk :))

    YanıtlaSil
  4. İnsanı ağırlaştıran bi film kesinlikle hele ki romantik komedi sevenler falan uzak durmalı.:))

    YanıtlaSil
  5. Çok merak ediyordum, gitmeyeyim. paylaşım için teşekkürler. Bana da şöyle bir uğrarsanız sevinirim..yolunuzun üstü, buradan:
    www.cosmodemo.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Blogunuza hemen bakıyorum.:)

    YanıtlaSil