11 Ekim 2012 Perşembe

Down Under Naturals Nude Hacimlendirici Şampuan



Merak ettiğim bir üründü malum bir çok şampuan sls, paraben ve silikon içeriyor ve bu da uzun vadede saçımıza zara veriyor.
Bende sls, silikon vb. zararlı maddeler içermeyen şampuan ararken bir çok blogda gördüğüm Down Under Naturals'in şampuanını denemek istedim.
Malum uzun zamandır Yves Rocher'ın yağlı saçlar için olan arındırıcı şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum ama Yves Rocher'ın şampuanında sülfat olmasından ötürü bu gördüğünüz şampuanı aldım.
Watsons'ta indirimdeyken ince telli ve zayıf saçlar için olan hacimlendirici şampuanından aldım.
Saçımı hacimlendirdiğini söyleyemem ama yumuşacık yaptığını söyleyebilirim gayet güzel köpürüp, temizliyor.
Down Under Naturals'ın şampuanından memnun kaldığımı söyleyebilirim içeriğinin olabildiğinde doğal olması ise ürünün en büyük artısı fakat benim için tek bir eksisi var.
O da saçlarımın yağlanmasının eskiye dönmesi yani Yves Rocher'ın şampuanını kullanırken saç diplerim 2 gün hatta 3 gün sonra yağlanmaya başlıyordu bunda ise yıkadığımın ertesi günü yağlanmaya başladı.
Sanırım her iki şampuanıda dönüşümlü olarak kullanacağım yani 6 ay birini 6 ay bir diğerini ee zaten aynı şampuanı uzun süre kullanmak pek tavsiye edilmiyor bu cilt bakım ürünlerinde de geçerli.
Uzun lafın kısası saçımı yumuşattı, besledi fakat yağlanmasına engel olmadı ki zaten şampuan yağlı saçlar için değil ama yinede beğendim.
İçeriğinin doğal olması ürünü gönül rahatlığıyla kullanmanızı sağlıyor.
Artı bir de cruelty free bir marka yani hem hayvanlar üzerinde deney yapmayan hemde içeriğinde kimyasalı az olan bir şampuan arıyorsanız Down Under Naturals'i deneyebilirsiniz.
Gelelim şampuanın fiyatına sanırım 16 lira olması lazım öyle hatırlıyorum fiyatı biraz yüksek gelebilir ama watsons, gratis vb. mağazalarda indirimde denk gelip alabilirsiniz.

4 yorum:

  1. ben de bunu kullanıyorum canım, ayriyetten içine çam terebenti de katıyorum çok az bi miktar güçlendirsin iyice saçımı diye =) ikinciye aldım bakalım =)

    YanıtlaSil
  2. Ayşen'cim çam terebenti katmak işe yaradı mı?
    Bu aralar saçlarım dökülmeye başladı herhalde mevsimsel saçıma ne süreceğimi şaşırdım.
    Bir de Down Under'ın güçlendirici şampuanını deneyeceğim bakalım o nasıl :)

    YanıtlaSil
  3. yves rocher şampuanların 3 çeşidini aldım bir onla bir onla yıkıyorum harika bu aralar saçlarım nude dan da memnundum ama bu şekilde süper oldu :)

    YanıtlaSil
  4. Vayy iyimiş bende öyle yapayım zaten cansız, ince telli saçlarım belki böyle biraz daha canlı görünür.:)

    YanıtlaSil