15 Ekim 2012 Pazartesi

Amway Artistry Essentials Dengeleyici Mini Sistem Seti

 
Amway'in cilt bakım ürünlerini merak edip bu gördüğünüz küçük seti almıştım.
Ki bu tarz gramajı az ürünleri çok seviyorum eğer cildinize iyi gelmezse tam boyunu almamış ve kalanı ziyan olmamış oluyor.
İşte bu set tam böyle denemelik veya seyahate giderken yanınıza almalık.
Yazın cildim daha çok karmaya döndüğü için bende dengeleyici olan seti almıştım.
Ürünleri kullanmaya başlayınca Amway'in cilt bakımında da ne kadar iyi olduğunu anladım.
Bu sette özellikle temizleleyici ve nemlendiriciyi çok beğendim.
Sette ki ürünlerin gramajları ise şöyle temizleyici 20 ml, tonik 30 ml, nemlendirici 20 ml yaklaşık 2-3 haftaya yakın kullanıyorsunuz.
Ee zaten bir ürünün cildinize iyi gelip gelmediğini anlamak için bu süre yetip artıyor bile tam boylarını almak veya almamak için fikir sahibi oluyorsunuz. 
 
Artistry Essentials Dengeleyici Temizleyici
 
 
 
Cildimi fazla yağdan ve kirden çok güzel arındırıp sonrasında gerginlik hissi oluşturmamasıyla sevgimi kazandı.
Jel formda bir ürün ve çok güzel köpürüyor sonrasında ciltte yapışkan bir his, gerginlik vs. bırakmıyor.
Kesinlikle tam boyu alınabileceğim bir ürün kuruya dönük karma cildimde kışın bile kullanabilirim.
Ürünün tam boy gramajı 135 ml ve satış fiyatı ise 37.79
 
İçeriği:
Water/Eau, Peg-150 Distearate, Disodium Lauroamphodiacetate, Sodium Trideceth Sulfate, Peg-8, Tea-Lauryl Sulfate, Hexylene Glycol, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Lauryl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Peg-60 Almond Glycerides, Methylparaben, Hydrolyzed Oats, Citric Acid, Diazolidinyl Urea, Fragrance/Parfum, Polyquaternium-10, Sodium Citrate, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Butylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Alcohol Denat., Agave Tequilana Leaf Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Yucca Schidigera Leaf/Root/Stem Extract, Malpighia Emarginata (Acerola) Pulp Powder, Proline, Sodium Hyaluronate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Twig Extract, Lecithin, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Trehalose, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Poterium Officinale Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Ceramide 3, Beta-Sitosterol
 
Artistry Essentials Dengeleyici Tonik
 
 
Serinin ikinci ürünü ise bu gördüğünüz tonik pudralı bir ürün kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor.
Ciltte kalan kiri ve yağı alıp cildi çok güzel dengeliyor özellikle t bölgemdeki parlamaya çok iyi geldi.
Fakat içeriğinde alkol olması sebebiyle cildimde birazcık yanma yaptı ama çok şükür herhangi bir kızarıklığa vs. sebep olmadı.
Tam boyunu belki almayabilirim veya yazları kullanmak için alabilirim çünkü yazın cildimde t bölgesi baya bir parlıyor.
Toniğin tam boy gramajı 200 ml ve fiyatı ise 37.79
 
İçeriği:
Water/Eau, Alcohol Denat., Methyl Gluceth-20, Malpighia Emarginata (Acerola) Pulp Powder, Opuntia Ficus-Indicia Stem Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Twig Extract, Hydrolyzed Oats, Zinc Pca, Salicylic Acid, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Yucca Schidigera Leaf/Root/Stem Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Agave Tequilana Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Poterium Officinale Root Extract, Silica, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Trehalose, Spiraea Ulmaria Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Hyaluronate, Bisabolol, Panthenol, Arginine, Proline, Lecithin, Ceramide 3, Beta-Sitosterol, Glycerin, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Ceteth-20, Dimethyl Isosorbide, Butylene Glycol, Fragrance/Parfum, Sodium Magnesium Silicate, Chlorphenesin, Methylparaben, Maltodextrin, Blue 1
 
 
Artistry Essentials Dengeleyici Losyon SPF 15

 
Ve işte serinin son ürünü bu güzel nemlendirici açıkcası cildimi nemlendirmesinden ve dengelemesinden çok memnun kaldım.
Kışın cildim daha çok kuruya dönüyor büyük ihtimal nemlendirmesi yeterli gelmez ama bahar ve yaz aylarıda kullanıma çok uygun.
Rahatsız eden bir kokusu olmaması, cilt tarafından hemen emilmesi, cildimin yağlanan ve kuruyan bölgelerini nemlendirip, dengelemesi bu ürünü sevmem için yetti.
Büyük ihtimal bahar aylarında tam boyunu alacağımı düşünüyorum elimde henüz açmadığım bir adet Yves Rocher nemlendiricimle kışı çıkarıp bahara bu kremi alabilirim.
Bu Essentials serisinde normal ve kuru ciltler içinde ürünler var ve kesinlikle verdiğiniz paraya değen ürünler olduğunu düşünüyorum.
Amway'in bir de maske ve peelinglerini merak ediyorum en kısa zamanda onlarıda deneyeceğim.
Şu ana kadar kullandığım Amway ürünlerinden genel olarak memnun kaldım bir tek göz kalemini sevemedim neyse bu kadarcık kusurda olsun napalım.:)
Kremin tam boy gramajı 75 ml ve satış fiyatı 50.98, gramajı bir çok nemlendiriciden fazla ve fiyatı gayet iyi diye düşünüyorum.
Hele bir de çevrenizde samimi olduğunuz bir arkadaşınız temsilciyse veya siz temsilciyseniz çok daha uyguna alabilirsiniz.
 
İçeriği:
Active Ingredients
Active Ingredients/Ingrédients Actifs : Oxybenzone (Ww/Pp), 2%, Octinoxate (Ww/Pp) 6.5%, Zinc Oxide (Ww/Pp) 3.92%
Other Ingredients
Nonmédicinaux : Water/Eau, Cyclopentasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isodecyl Neopentanoate, Coco-Glucoside, C20-22 Alkyl Phosphate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Malpighia Emarginata (Acerola) Pulp Powder, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Sodium Hyaluronate, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Poterium Officinale Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Twig Extract, Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract, Punica Granatum Sterols, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Trehalose, Hydrolyzed Oats, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Yucca Schidigera Leaf/Root/Stem Extract, Agave Tequilana Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Zinc Pca, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Ceramide 3, Beta-Sitosterol, Proline, C20-22 Alcohols, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Palmitoyl Proline, Polyacrylate-13, Butylene Glycol, Fragrance/Parfum, Diazolidinyl Urea, Polyisobutene, Xanthan Gum, Disodium Edta, Magnesium Palmitoyl Glutamate, Sodium Palmitoyl Sarcosinate, Triethoxycaprylylsilane, Polysorbate 20, Silica, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Alcohol Denat., Iodopropynyl Butylcarbamate, Lecithin, Maltodextrin
 

Gelelim bu Mini Sistem setin satış fiyatına 31.17 gibi bir fiyata bu seti alabilirsiniz dediğim gibi temsilciyseniz veya geliş fiyatından alabileceğiniz birileri varsa çok daha uyguna almanız mümkün oluyor.
 

9 yorum:

  1. amway'in birkaç ürününü kullanıyorum ben de ve çok memnunum..

    YanıtlaSil
  2. Sanırım boşuna değil lancome, estee lauder gibi devlerle dünya kozmetik piyasasında ilk 5'te yer alması.

    YanıtlaSil
  3. amway almak istiyorum bir çok ürününde gözüm var ama stoklarımı etirmeliyim önce

    YanıtlaSil
  4. ahh o stoklar valla artık beğendiğim bir ürün bile olsa stok yapmama kararı aldım.
    çünkü o kadar çok marka ve ürün var ki insan merakına yenilip denemek istiyor.:)

    YanıtlaSil
  5. amway ürünlerini bende kullanıyorum ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  6. Bir çok ürünü cidden güzel:)

    YanıtlaSil
  7. nasil kullaniliyo lutfen acil solermisiniz.?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanım sırasına göre yazdım zaten ilk sırada yer alan temizleyici cildinizi ıslatıp elinize fındık büyüklüğünde döküp tüm yüzünüze göz çevrenizden kaçınarak sürüp, ovalayıp sonra yıkıyorsunuz.
      Havluyla cildinizi kuruladıktan sonra 2. sırada yer alan toniği bir pamuğa az döküp tüm yüzünüzü siliyorsunuz.
      Cildiniz kuruyunca da nemlendiriciyi sürüyorsunuz hepsi bu kadar umarım açıklayıcı olmuştur.

      Sil
  8. Bu ürünün son kullanma tarihi ne zamandır ?

    YanıtlaSil