27 Kasım 2019 Çarşamba

UNAC GROUP’TAN DEĞERLİ BİR YATIRIM: “GOLD SERUM”


UNAC Group’un İzmir’deki Cosmolive Kozmetik fabrikasında ürettiği Gold Serum, 24K altın tozlarıyla güzelliğinizi korumanızı garanti altına alıyor. 45 ülkeye ihraç edilen bu ürün, Kleopatra’nı güzellik sırrını herkese ulaştırıyor.


Altın! Bu değerli element birçok insanda olumlu bir çağrışım yaratıyor; zenginlik, refah, güç… Bir de güzellik. Rivayete göre, güzelliğin sembol isimlerinden Mısır Kraliçesi Kleopatra her gece altın maskesiyle uyuyordu. Bu sayede güzelliğinin sonsuz olacağına inanıyordu.



UNAC Group’un İzmir’deki Cosmolive Kozmetik fabrikasında ürettiği Gold Serum, Kleopatra’nın güzellik sırrını herkesle paylaşıyor. İçerisinde 24K altın tozları bulunan Gold Serum, anti-aging özelliğiyle güzelliğinizi korumanıza yardım ediyor. Vücut ısısıyla eriyip deri altına nüfuz edebilen bu nanopartiküller yaşlanan hücrelerinize dinçlik katarak yeniden yapılanmalarını sağlıyor.
Bilindiği gibi kolajen vücut tarafından üretiliyor. Cildin daha pürüzsüz ve parlak görünmesini sağlayan kolajenin vücuda enjektesi, medikal işlemler haricinde mümkün değil. Altın serum, cildin kolajen tüketimini yavaşlatarak medikal işlemlere ihtiyaç duymadan vücudunuzdaki kolajeni daha verimli kullanmanızı sağlıyor.

Gold Serum, ilk üç hafta düzenli kullanımın ardından etkilerini gösteriyor ve canlı ve parlak bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Üç haftanın ardından ise kırışıklıklar yüzde 70 oranında azalıyor.



UNAC Group Yurt Dışı Satış Yöneticisi Betül Türer, Gold Serum ile ilgili şunları söylüyor:“Şu an en çok satılan cilt bakım ürünlerimizin başında Gold Serum geliyor. Sadece Türkiye’de değil, katıldığımız yurt dışı fuarlar ve aktif kullandığımız e-ticaret siteleri vasıtasıyla edindiğimiz portföy sayesinde hâlihazırda 42 ülkeye Gold Serum ihraç ediyoruz. Amacımız bu ürünün daha fazla tanınmasını sağlamak.

1 yorum: