23 Kasım 2019 Cumartesi

COSMOLIVE KOZMETİK, DOĞAL SABUNLARIYLA TÜRKİYE’NİN ADINI DUYURUYOR


UNAC GROUP, İzmir’deki Cosmolive Kozmetik fabrikasında Anadolu’nun en değerli ürünleriyle üretim yapıyor. Ege’nin zeytinyağı, Hatay’ın defne yaprağı tüm dünyaya ihraç edilen sabunları özel kılıyor.



UNAC Group’un yatırımıyla İzmir’de kurulan Cosmolive Kozmetik fabrikası, 65 ülkeye ihraç etmek için, her geçen gün artan kapasitesiyle doğal sabunlar, bitki özleri ile etkinliği artırılmış kremler ve şampuanlar üretiyor.




Anadolu’da yetişen zeytin, gül, defne yaprağı, ipek kozası gibi ürünlerin özleriyle üretim yapan Cosmolive Kozmetik; sektör araştırmaları ile yurt içi ve dışı fuarlarıyla Türkiye’de ve dünyada sektörün nabzını tutarak her geçen gün kendisini geliştiriyor. 65 ülkeden 200’ün üzerinde firma ile yapılan iş birliği de bunun bir kanıtı.



Cosmolive Kozmetik Fabrika Müdürü Adem Doğan geliştirdikleri ürünleri şu sözlerle anlatıyor: “Dünyanın her yerinden, her kesimden insanın kozmetik ürünlerine ihtiyacı var. Biz de, ülkemizi dünyaya tanıtmak için, dünyadaki trendleri ülkemizin doğal güzellikleriyle bir araya getiriyoruz. Yaptığımız tüm ürünlerde doğal yağlar ve bitki özleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Sektörde farklılaşmak, yeniyi yakalamak bizim için önemli.”



Cosmolive Kozmetik Ar&Ge ve Kalite Müdürü, mikrobiyolog Neslihan Çam, Cosmolive ürünleriyle ilgili, “Doğaya saygılı üretim bizim ilk kuralımız. Ham maddelerin en değerli hallerini sunmak için üretimin her aşamasını en ince ayrıntısına kadar kurguluyoruz. Örneğin sabunlarımızda; Ege’nin muhteşem soğuk sıkım zeytinyağını, Antakya’nın defne yaprağı ve yağını, Isparta’dan özel olarak getirttiğimiz gül ve lavanta suyunu kullanıyoruz. Eşek ve keçi sütleriyle çok özel, oldukça değerli sabunlar yapıyoruz,” diyor.



1 yorum:

  1. bayılıyorum sabunlara markanın ürünlerini inceleyeceğim ilk fırsatta

    YanıtlaSil