8 Aralık 2016 Perşembe

Yves Rocher Dünya Bahçelerinden Roll-on Deodorant - İspanya Narı


Birkaç yıldır alüminyum içermeyen roll-on&deodorant kullanmaya özen gösteriyorum.
Bu ürünü almadan önce Nivea'nın Pure&Beauty serisini kullanıyordum malesef satıştan kaldırılınca bende yeni ürün arayışına girdim.
Yves Rocher'ın alüminyum tuzu ve paraben içermeyen 2 farklı roll-on'u var biri bu gördüğünüz İspanya Narı kokulu olanı diğeri ise Yeşil Çay Özlü ben kokusundan dolayı Narlı'yı aldım.
Hoş, hafif, çok kalıcı olmayan bir kokusu var tabi anti-perspirant olmadığı için terlemeyi önlemek gibi bir özelliği yok.
Ama ter kokusunu gizlemesi güzel bir özelliği tabi bu arada aşırı terleyen biri olmadığımı bu yüzden de terleme önleyici ürünler kullanmadığımı belirteyim.

Ben aldığımdan beri severek kullanıyorum eğer aşırı terleyen biri değilseniz, anti-perspirant özellik sizin için önemli değilse ve alüminyum içermeyen ürünler kullanmaya özen gösteriyorsanız Yves Rocher'ın bu roll-on'larına bir bakın.
İndirimsiz fiyatı 12.90 ben 2 ürün 19.90'lık bir kampanyada 2 tane Nar Kokulusunu almıştım.

6 yorum:

  1. Şu an benim bittiğim an!!! Pure&Beauty satıştan kalktı mı??? O mu bu mu sorunumu ortadan kaldırmıştı :( genetik yapımdan dolayı alüminyum tuzu içeren ürün kullanamıyorum. Bir ara YR'nin bu ürünün farklı bir çeşidini kullanmıştım ama Nivea'yı daha çok seviyordum. Neyse bundan devam edeceğiz o zaman :(
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla kaç aydır ben o seriyi bulamıyorum nerede sorsam artık gelmiyor cevabını alıyorum bir de İsana'nın alüminyum içermeyen sprey deodorantı var o da güzel dene derim.

      Sil
  2. Nivea o ürünü nasıl kaldırır gerçekten inanamıyorum! Kullandığım en iyi alüminyumsuz roll-on idi! Şimdi gerçi İpek Sabun'un doğal deosundan çok memnunum ama hızlıca hazırlanmam gerektiğinde elimin altında pratik bir roll-on da olsun istiyorum. Bunlar aklımda o zaman, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bileydim artık satılmayacağını stok ederdim ben neredeyse 7-8 aydır pure&beauty serisini bulamıyorum.
      Malesef piyasada alüminyum içermeyen roll-on&deodorant az keşke daha çok firma buna yönelse

      Sil
    2. http://www.cosmetica.com.tr/tr/p-nivea-deo-pure-natural-yasemin-150-ml-31437

      İşinize yarar belki bir süre.. Ben toplu sipariş vereceğim, bir iş yerimde bir de evde ayrı kullandığım için ekmek-peynir gibi bitiyor..

      Sil
    3. Aaa cosmetica'da olabileceği hiç aklıma gelmemişti teşekkürler hemen bakıyorum:)

      Sil