15 Aralık 2016 Perşembe

Rossmann Alışverişi


Kullandığım kapatıcılar yavaştan yavaştan bitmeye başlayınca bende denemediğim, merak ettiğim kapatıcıları almaya başladım özellikle Catrice markasının kapatıcılarını merak ediyordum ve ne zaman Rossmann'a gitsem aradığım renkler kalmamış oluyordu.
Geçen cumartesi tüm merak ettiğim kapatıcıları bulunca indirim falan beklemeden aldım.
Catrice Camouflage Cream Concealer'ı yüzümde ki lekeleri kapatmak için aldım bir çok blogda okuduğım yorumlar yapısı itibariyle MAC Studio Finish'e benzediğini yazıyordu bakalım nasılmış.
Daha önce MAC'in kapatıcısını kullanmış ve beğenmiştim genelde bu tarz yoğun yapılı ürünler göz çevresi için değil de yüzde ki lekeleri kapatmak için ideal oluyor.

Yine Catrice'in Liquid Camouflage Concealer'ını göz çevresi için aldım hatta testerı yoktu denemeden aldım umarım beğenirim.
Rival De Loop Natural Touch Concealer ise uygun fiyatlı kapatıcılar arasında en çok övülenlerden biriydi indirimsiz fiyatı bile 8-9 TL civarında olduğu için sırf meraktan aldım.
Ve son olarak severek kullandığım Essence Kaş Maskarasını aldım malum artık Essence markası Gratis mağazalarında satılmıyor sadece Rossmann'larda bulabiliyoruz.
Bende kullandığım renge denk gelmişken aldım fırçasının küçük olması, renginin kızıllık içermemesinden dolayı sevdiğim bir ürün.

Kapatıcıları kullandıkça blogda yazacağım.:)

8 yorum:

  1. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Catrice Camouflage'ı ben severek kullanıyorum yüz için, epey örtücü bir ürün; kalıcı da... Rival de Loop'u da vaktiyle kullanıp çok sevmiştim -her rengini almıştım galiba. O zaman 3 TL idi yanlış hatırlmaıyorsam :) Catrice'i de senden okuruz artık. Güle güle kullan hepsini, çok öpüyorum!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu üç kapatıcının da seveni, öveni çok olunca aldım inşallah beğenirim zaten kullandıkça hepsini yazacağım tatlım:)

      Sil
  3. Kapatıcıyı su gibi içmek konusunda tek rakibim kendim :D Hepsini merakla bekliyorum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapatıcısız yapamam sanırım hele de bu göz altı morlukları daim oldukça:)

      Sil
  4. Ben de Rdl ile Catrice Camouflage kapatıcılarını kullandım, ikisi de doğru kullanımla başarılı ürünler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bende doğru kullanır ve memnun kalırım:)

      Sil