2 Kasım 2015 Pazartesi

Wet n Wild Tekli Farlar



Wet n Wild ülkemize geldiğinden beri oldukça ilgi gören markalardan birisi benim de beğendiğim bir çok ürünü var.
Özellikle bu gördüğünüz minik farlarını çok beğeniyorum hem pigmentasyonları gayet iyi hem de çantaya atmalık.
Krem renk olan yani Brulee rengini çok sık kullanıyorum tamamen mat bir kemik rengi ve her makyajın olmazsa olmazlarından.
Aşırı tozutmuyor olması, baz ile kalıcılığının iyi olması ve tabi uygun fiyatından ötürü kendisini çok seviyorum.
Diğer en sevdiğim renk ise kahve tonlu Nutty ben bu farı tek başına bol rimelle kullanmayı çok seviyorum.
Brulee'nin aksine mat bir yapısı yok ama ışıltılı, simli de değil, yapısı ise yumulacık rengini çok güzel veriyor ve en önemlisi baz olmadan bile kalıcılığı çok iyi diyebilirim.
Yeşil olan ise Envy sadece bir kez kullandım ama rengine vurulup almıştım pek bu tonları kullanmasam da arada bir lazım oluyor.
Bunun da yapısı yumuşacık, rengini kolayca veriyor, kalıcılığı da gayet iyi eğer bu tonları seviyorsanız Envy'ye bakın derim.
Son far ise hafif ışıltılı ama asla iri simleri olmayan, doğal, hoş bir görüntüsü olan lila tonlu Kitten.
Mor tonlu farlarımla gölge yapmak için kullanıyorum ama bunun pigmentasyonu Nutty ve Envy göre biraz daha zayıf, rengini hemen vermiyor ama baz ile sürüldüğünde hem daha kalıcı hem de rengi daha güzel ortaya çıkıyor.


Soldan sağa: Brulee, Nutty, Envy, Kitten

Genelde tekli farları yer kapladıkları için çok tercih etmiyorum ama Wet n Wild'ın bu minik farlarının renklerine dayanamayıp koleksiyonuma katmıştım.
Özellikle Brulee ve Nutty'i severek kullanıyorum eğer ki uygun fiyatlı, yapısı iyi, fiyatının üstünde performansı olan göz farı arıyorsanız Wet n Wild'ın bu ufak farlarına bakın derim.:)

Wet n Wild ürünlerini tüm Gratis mağazalarında bulabilirsiniz...



2 yorum:

  1. brule ve nutty var bende çok hoş renkler :-))

    YanıtlaSil
  2. brulee benimde makyajımın demir başlarından 3.ye geçicem artık :) wet n wild farların renkleri ve pigmentasyonları harika

    YanıtlaSil