7 Kasım 2015 Cumartesi

Maybelline The Falsies Volum'Express Mascara Black Drama



Bu gördüğünüz maskara bir süre önce katıldığım #guzelligimizannemizden etkinliğinde Strawberry tarafından hediye edilmişti.
Önce maskaradan bahsedeyim sonra kısaca Strawberry nedir onu anlatayım.
Maybelline maskaralar genel olarak çok beğeniliyor ben bugüne kadar pek Maybelline'den maskara kullanmadım.
Bu maskara takma kirpik etkisi vaad eden bir ürün ve kullanınca gerçekten öyle bir etki verdiğini gördüm.
Kavisli ve zor uygulanan bir fırçası var açıkcası sürerken baya bir dikkatli olmak gerekiyor.



Fırçanın kavisli kısmını kirpiğine yerleştirip dikkatlice kirpiğinizi tarıyorsunuz.
İçerisinde ki fiber kıllar sayesinde özellikle 2. kattan sonra gerçekten dolgun ve hacimli kirpiklere sahip oluyorsunuz.
Kıvamının ıslak olduğunu da belirtmeden geçmeyeyim.
Rengi simsiyah, gözlerde ağrlık yapmıyor, malesef gün içerisinde dökülme yapabiliyor.
Misel solüsyonlar ile pek iyi temizlenmiyor o yüzden mutlaka çift fazlı temizleyiciler ile temizlemek gerekiyor.

Evet şimdi gelelim Stawberry'ye Hong Kong menşei olan dünyaca ünlü bir çok markanın cilt bakım, makyaj, parfüm ve saç bakım ürünlerini alabileceğiniz online alışveriş sitesidir.
Strawberrynet'i buradan inceleyebilirsiniz.

StrawberryNET Ortaklık Programına Katılın

StrawberryNET size sadece ziyaretçilerinizi sitemize yönlendirmeniz karşılığında gelir elde etme imkanı sunuyor - ve tamamıyla ÜCRETSİZ.
Web sitenizden veya siteniz tarafından sitemize yönlendirme yolu ile yapılan her satıştan komisyon almanızı garanti ediyoruz.
Yapmanız gereken tek şey sadece banner, metin bağlantısı veya simgelerden birisini web sitenize yerleştirerek sitemizle doğrudan bağlantı oluşturmak.
Yaratıcı yeteneklerinizi kullanarak kendinize ait sanal bir mağazanızı oluşturabilir ve sitemize açılan bir giriş sayfası yapabilirsiniz. Ayrıca StrawberryNET'deki ürünler hakkında bilgi veren açıklamalar veya ürün özellikleri hakkında makaleler oluşturabilirsiniz. Ürünlerin stoklarda olup olmadığı veya ürün güncellemesi hakkında merak etmenize gerek yok. Tüm bunları biz sizin için yapıyoruz.
Commission Junction veya ortaklık programımızla ilgili her türlü konuda bizle strawberrynet@cj.com adresinden bağlantı kurabilirsiniz.
StrawberryNET.com hakkında her türlü sorunuz için affiliate@StrawberryNET.com adresinden bize yazabilirsiniz..
Ortaklı programımıza katılmak oldukça kolay. Yapmanız gereken aşağıda belirttiğimiz adımları takip etmek ve ortaklık programımıza katılmak. 
1- http://reklamaction.com/signup.php bağlantısından girerek üyeliğinizi tamamlayın. (Firma adı olarak kendi ad-soyadınızı yazın) 2- Sosyal paylaşım kanalınızı (blog, instagram, youtube...) hangi sayfayı kullanacaksanız onun adresini yazıp yanına parantez içinde (strawberry) ekleyin. Örnek: https://www.facebook.com/mhmtkmlkkts (strawberry) 3- Son olarak sayfanızın hangi kategoriye girdiğini seçip, aylık tekil ziyaretçi sayısını belirtin. 4- Şartlar ve Koşulları kabul ediyorum’u seçip Gönder butonuna tıklayın. 5- Size gönderilen Onay emailini alıp onayladıktan sonra hesabınıza giriş yapabilirsiniz. 6- Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Kampanyalar ----> Tüm Kampanyalar seçerek arama kutucuğuna “strawberrynet” yazın. 7- Strawberrynet (satış) seçerek kampanya detaylarına girin. 8- Son adım olarak hesabınızdaki takip linkini yazı/resim/sosyal ağlarınızdaki paylaşımlarınızda kullanarak sitemize yönlendirme yapmaya başlayabilir ve sitemize yönlendirdiğiniz her müşterinin yaptığı satış üzerinden belirtilen oranda komisyonunuzu almaya başlayabilirsiniz. Tüm satışlarınızı ve hesabınızı sistemden kontrol edebilirsiniz.




2 yorum:

  1. maybelline maskaraları severek ayıla bayıla kullanıyorum bu da takma kirpik etkisi veriyorsa alıp denenie o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. Senelerdir strawberrynet gönderim yapmıyor Türkiye'ye diye biliyorum ? Hala da sitelerinde yazıyor Türkiye'ye gönderim yapmadıklarını ?

    YanıtlaSil