22 Temmuz 2015 Çarşamba

Bitenler ( 31 )

3 ayı aşkın bir zamandır Bitenler yazısı yazamadım haliyle bir dolu biten ürün birikti ve bende hepsini uzun bir yazı halinde yazmak yerine birazını bu hafta diğer yarısını da en kısa zamanda yazacağım.


Makyaj ürünü bitirmek en sevdiğim diyebilirim ve son zamanlarda allık ve göz kalemi bitirdiğim için oldukça mutluyum.:)


Urban Care Argan Oil Saç Bakım Kremi: Saçlarım ince telli olduğu için mutlaka duşta şampuan sonrası saç kremi kullanıyorum ve Urban Care markasının da kremini severek kullandım.

Down Under Natural's Arganlı Saç Bakım Serumu: Duş sonrası nemli saça uygulanan bir ürün ve çok severek kullandığım, memnun kaldığım bir ürün idi.
Ayrıca inanılmaz bereketli olduğu için uzun bitmesi baya bir uzun sürdü.


Yves Rocher Duş Jeli: YR'nin banyo ürünlerini çok seviyorum bu duş jelini de çok severek kullandım, bittikçe alınanlardan.

Yves Rocher Vücut Kremi: Bu ürünü de bittikçe alıyorum, çok seviyorum özellikle kış aylarında cildimi yumuşacık yapmasından dolayı bittikçe aldıklarımdan.

Nivea Pure&Natural Roll-on: Bittikçe aldığım, alüminyum içermediği için pek bir sevdiğim bir ürün yine almaya devam.

Marks&Spencer El Kremi: Küçük boyundan ötürü çantamda taşıdığım bir kremdi.
Nemlendirmesi ortalama bir ürün idi yeniden almayı pek düşünmüyorum.


Caudalie Yüz Temizleme Köpüğü: Çok memnun kaldığım bir temizleyiciydi elimde ki temizleyiciler bitince yeniden alma ihtimalim kuvvetli diyebilirim.

Caudalie Peeling: Küçük granülleri olan, krem yapılı bir peeling, beğendiğim bir ürün ama bittikçe alacak kadar sevdim diyemem.

Yves Rocher Çift Fazlı Makyaj Temizleyici: Çok severek kullandığım bir ürün bu bitince hemen yedeği açıldı.

Clinique Superdefense Nemlendirici: Küçük deneme boy bir üründü, nemlendirmesinden çok memnun kaldım ama içeriğinden dolayı tam boyunu almayı düşünmüyorum.


Clinique High İmpact Mascara: Bu biten 2 veya 3.'sü olması lazım çok memnun kaldığım bir rimel yine güzel bir indirimde denk gelirsem alırım.

MUFE Aqua Eyes Göz Kalemi: İlk aldığımda çok severek kullandım ama zamanla kuruyup, sertleşmesinden dolayı kendisinden nefret ettim ve asla yeniden almayı düşünmüyorum.

Yves Rocher Allık: Çok çok sevdiğim bir allık ve renginden dolayı o kadar sık kullandım ki 2-3 sene gibi sürede bitti.
Şimdilik yeniden almayı düşünmüyorum çünkü ev allık dolu ama uçuk pembe tonlarında allık arayanlara Yves Rocher'a bakmalarını öneririm.





5 yorum:

  1. Cok guzel urunler bitirmissin :) Caudalie temizleme kopugunu ve Yves'in vucut kremini ben de seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. baya ürün bitmiş caudalie ürünlerini çok severim ben de..

    YanıtlaSil
  3. caudalie yi başak çok seviyordu merak edip aldım. cidden güzel ürün ama ben temizleme hissini doya doya yaşayamadım daha da almadım :(

    YanıtlaSil
  4. Ben de geçen sene allık bitirmiştim. inglot marka çok güzel uçuk bir pembeydi <3 kırıldığı için kolay bitmişti gerçi :/

    YanıtlaSil