6 Kasım 2014 Perşembe

Gosh Forever Metallic Kalem Farlar

Gosh markasının en merak ettiğim ah bir indirimde olsa da alsam dediğim ürünlerinin başında bu metalik kalem farları geliyordu.
Ve kısa bir süre önce Gratis'in %40 + %10'luk indirimi sayesinde en dikkatimi çeken dört rengini alarak merakımı giderdim.
Bakalım Gosh'un bu kalem farları nasılmış.:)
 
 
 
 
Gosh markası hem cruelty free olmasından dolayı hem de oldukça kaliteli ürünler barındırmasından dolayı Gratis'e geldiğine pek bir memnun olduğum markalardan oldu.
Her indirimde birkaç ürün alıp markayı deneyimlemeyi düşünüyorum Gosh geldi The Balm'ın papucu benim için dama atıldı gibi bir şey oldu.:)
Gosh'ta iki çeşit kalem far mevcut biri bu gördüğünüz metallic olanlar bir de mineral serisinin kalem farları var fakat onlar metalik olanlara nazaran daha ışıltısız diyebilirim.
İşte ben de indirimde çok beğendiğim bu dört rengi aldım ve her birine ayrı ayrı bayıldım.
Yapıları yumuşacık o yüzden kullanırken fazla bastırmayın derim çünkü Silver Rose rengini biraz fazla bastırdığım için ucu uçtu.:/
Hepsi yumuşacık, kolayca sürülüyor ve kolayca dağıtılıyor çok hızlı sabitlenmediği için ister parmakla ister fırçayla istediğiniz gibi dağıtmanıza olanak sağlıyor.
Benim göz kapaklarım çok yağlı olmadığı için çizgilenme, gün içerisinde kalıcılığının azalması gibi bir sorun yaşamadım ama göz kapaklarınız çok yağlı ise işi sağlama almak için kullanmadan önce far bazı kullanabilirsiniz.
 
 
Soldan sağa: Plum, Brown, Light Copper, Silver Rose
 
Bu dörtlüden en çok Silver Rose olana bayıldım çünkü kendisi joker bir renk hem tek başına hem bu renge gidecek toz farlardan biriyle gölgeli göz makyajı yapmak mümkün.
Plum ise şahane bir mor ve içerisinde ışıltıları bariz şekilde belli oluyor ama bu gündüz makyajında kullanmanıza asla engel değil.
Brown ise çok tatlı, koyu bir kahve çok güzel metalik bir duruşu var bu da hem tek başına hem de bej tonlarında farlarla gölgeli göz makyajı yapmak için çok uygun.
Light Copper ise çok güzel bir bronz ben özellikle Brown ile birlikte kullandığım zaman ortaya çıkan görüntüye bayılıyorum.
Bu da Silver Rose gibi joker bir renk tek başına bu rengi kullanıp kahve tonlarında bir göz kalemi veya eyeliner sürüp, bir de bol rimel alın size pratik bir göz makyajı gerçi bu kalemlerin hepsi pratik makyaj yapmayı sevenlere göre diyebilirim.:)
Hemen küçük bir hatırlatma bu kalemler bizleri kalemtraşla açmakla uğraştırmıyor çünkü asansörlü bir ürün bu da kalemlerin en sevdiğim bir diğer yönü oldu.
 
 
Soldan sağa: Silver Rose, Light Copper, Brown, Plum
 
Bu kalem farların tek eksi yanı 32 liraya yakın olan fiyatı ama %50 indirimde alındığında çok daha uyguna geliyor.
Açıkcası böyle güzel, kalıcı kalem farlar indirimde denk gelindiğinde kaçırılmaz olur da Gratis yılbaşında Gosh'ta bir indirim yaparsa bu sefer göz kalemlerinden, Mineral serinin kalem farlarından almak istiyorum.:)
 
 
 
 
 

4 yorum:

  1. Silver Rose rengine bayıldım. Gratis henüz Mersin mağazalarına Gosh ürünlerini getirmediği için deneyemedim :( Bu arada yeni blog açtım beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en kısa zamanda Mersin'e de gelir çünkü çok güzel ürünleri var.:) Hemen bloğuna bakıyorum canım:)

      Sil
  2. Ya renkleri bi harika♥♥♥ indirimde kesin alınacak. Gule gule kullan canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almadığım renkleri de güzeldi.:) Sağol tatlım:)

      Sil