19 Kasım 2014 Çarşamba

Urban Decay Naked 3 Palet

 
 
Urban Decay'ın Naked paletleri herhalde her makyaj severin sahip olmak istediği ürünlerin başında yer alıyordur.
Ama malesef Urban Decay ülkemizde satılmadığı için bu ürünleri daha bir ulaşılmaz yapıyor.
Naked ve Naked 2 paleti beğensemde nedense mutlaka almalıyım, benim olmalı diye delirmemiştim fakat Naked 3 çıktığından beri deli gibi sahip olmayı istediğim bir üründü.
Çünkü renkler, tonlar tam benlik olunca ister istemez bu paletle yatıp, kalkar olmuştum.:)
Hatta aralık ayında Almanya'dan gelecek olan tanıdıklara sipariş etmeyi bile düşünmeye başlamıştım ki İnstagram'da sevgili Nimo Stylo ve Orjinaliburda'nın birlikte düzenlediği çekilişte bu gördüğünüz paleti kazandığımı öğrenince inanılmaz sevindim.
Neyse palete nasıl kavuştuğumun uzun hikayesini bir kenara bırakıp gelelim palete peki deli gibi sahip olunmayı istenecek bir ürün mü?
Eğer ki makyaj yapmayı çok seviyorsanız, markaların belli ürünlerine sahip olmak gibi bir tutkunuz varsa ve en önemlisi az ama öz kaliteli paletim olsun diyorsanız kesinlikle alınası bir ürün diyebilirim.
Farların yapısı yumuşacık, bazsız bile kalıcı fakat paletin içerisinde UD'nin 4 farklı far bazının testerları var ki onlardan biri ile kullanınca hem kalıcılığı çok daha artıyor hem de renkler daha bir canlı gözüküyor.
 Paletin ambalajı bile insan bu ürüne sahip olma isteği uyandırıyor çok güzel rose gold renkte dalgalı kabartmaları olan bir ambalajı var.
 
 
Paletin içerisinden gördüğünüz çift taraflı far fırçası çıkıyor açıkcası pek kullandığım söylenemez ama kötü iş çıkaran bir fırça da değil yani mecbur kalındığında kullanılabilinir.
Ayrıca paletin içerisinden UD'nin merak ettiğim ama hiç almak kısmet olmayan far bazı testerı çıkıyor hem de 4 dört farklı bazın testerlarını böylelikle denemiş oluyorsunuz.
 
 
 
Palette ki renklerin geneli soğuk ve pembe tonlu renklerden oluşuyor yani tam benim en sevdiğim, en sık kullandığım renkler diyebilirim.
Farlar da tozutma sorunu az da olsa var ama asıl paletin en çok dökülme yapan, çok tozutan ve rengini zor veren farı 2. sırada ki Dust sanırım bu palette elimin en az gittiği far bu diyebilirim sırf bu sorunları yüzünden kendisine pek elim gitmiyor.
Dust harici diğer farların pigmentasyonu, baz olmadan bile kalıcılıkları çok iyi tabi diğer Naked ve Naked 2'yi kullanmadığım için bir karşılaştırma yapamayacağım ama ben bu paleti çok sevdim özellikle de tüm sevdiğim, sık kullandığım renklerin tek bir palette olmasına bayıldım.
 
 
 
Güneş altında
 
 
Gün ışığında
 
Bu palette en beğendiğim renkler Strange, Burnout, Limit, Buzz, Nooner, Liar ve Blackheart özellikle Blackheart'a bayılıyorum nasıl güzel bir renktir öyle beğenmemek elde değil.:)
 
 
Soldan sağa:
 
Strange: Mat, ten rengi, pembemsi bir far özellikle göz kapağını eşitlemek ve kaş altını aydınlatmak için sıkça kullandığım renklerden.
Dust: Kocaman sim parçacıkları olan, fazlaca tozutan, dökülen ama rengi çok güzel bir pembe tabi rengin güzelliğine rağmen eksi yönlerinden dolayı en az kullandığım.
Burnout: Metalik, hafif ışıltılı, şeftali&pembe karışımı çok güzel bir renk.
Limit: Mat, gül kurusu tonlarında hem tek başına hem gölgeleme yaparken kullandığım, en sevdiğim farlardan.
 
 
Soldan sağa devam:
 
Buzz: Metalik, abartılı ışıltısı olmayan çok güzel bir pembe en sevdiklerimden.
Trick: Bakır&pembe karışımı, metalik çok güzel bir renk.
Nooner: Mat, kahve&pembe karışımı tek başına bile kullandığım çok güzel bir ton.
Liar: Metalik, içerisinde hafif ışıltıları olan leylak rengine bakan ama içerisinde pembe&kahve tonları da olan tanımlaması zor bir renk ama kendisini pek bir seviyorum.
 
 
Soldan sağa:
 
Factory: Pembelik içeren bir kahverengi ve metalik bir renk.
Mugshot: Metalik, küllü bir kahverengi tek başına da kullanılabilinecek renklerden.
Darkside: Tarifi zor bir diğer renkte sanırım bu gri, leylak, taupe karışımı bir renk çok sık kullanmasam da orijinal bir renk.
Blackheart: İçerisinde mor/mürdüm ışıltıları olan şahane bir siyah ama tam simsiyah değil ve palette ilk gördüğüm anda eriyip, bittiğim renk olduğunu söyleyebilirim.
İçerisinde ışıltıları, ufacık simleri olduğu için eğer bu farı kullanacaksam önce göz makyajımı yapıp ten makyajımı sonraya bırakıyorum ki o ışıltılar hafiften dökülme yapabiliyor.
 
İşte renkler böyle hem günlük hem özel günlerde kullanmak için ideal bir palet eğer ki alma imkanınız varsa kesinlikle alınası bir ürün olduğunu söyleyebilirim.
Naked 3'ü bu kadar beğenince Urban Decay'ın diğer paletlerini de artık çok daha merak eder oldum.
Eğer sizde Naked 3 almak istiyorsanız veya Urban Decay'ın diğer paletlerinden ama nereden, nasıl alsam acaba alacağım site/hesap güvenilir midir sorunu yaşıyorsanız İnstagram'da orjinaliburda'dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
 
 
Sanırım yazdığım en uzun yazılardan birisi oldu eğer sonuna kadar okumuşsanız teşekkürü bir borç bilirim.:)
 
Bu arada Dermobakım'la birlikte düzenlediğimiz çekiliş halen devam etmekte tam 5 kişinin 75 lira değerinde hediye çeki kazanacağı çekilişe katılmak isterseniz
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder