28 Kasım 2014 Cuma

Clinique High Impact Ruj - Cider Berry

 
 
 
Öncelikle bu rujun bana ait olmadığını geçenlerde yakın bir arkadaşımla alışveriş yaparken arkadaşım kendine bu ruju aldı bende blogda hiç koyu tonlarda ruj yazısı yok hem daha önce hiç Clinique'ten ruj denememiştim dedim ve kendisinden resimlemek ve bir kerecik sürmek için ödünç aldım.
Evet bu tonlar pek benim rengim değil zaten kendime de pek yakıştırmıyorum ama tam kışlık olan bu renkler bazı kadınlarda o kadar güzel duruyor ki bende rengini çok beğendiğim bu rujun yazısını yazmak istedim.
Yapısı yumuşacık, sürümü kolay, rengini ilk sürüşte veriyor, kalıcılığı ise fena değil.
Genelde bu tonlar mat yapılı rujlarda daha güzel duruyor bu rujun yapısı ise Satin ama dudak çizgilerine dolup kötü bir görüntü oluşturmuyor.
Mat yapılı olmadığı için kalıcılığı Clinique'nin vaad ettiği gibi 8 saat değil ama birşey yenilip içilmediği takdirde 3-4 saat kalıyor.
 
 
Asla sim, ışıltı vs. içermiyor kremsi yapısı var ve rahatsız edici bir tadı, kokusu yok.
 
Rujun yapısı, duruşu çok hoşuma gitti ve mutlaka Clinique'in rujlarına bakacağım kendime yakıştırdığım bir renk bulursam da alacağım.
High İmpact rujların fiyatı 74 tl ama güzel bir indirime denk geldiğinizde biraz daha uyguna edinebilirsiniz.
 
 

4 yorum:

  1. tam sonbahar rengi, güle güle kullan! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım ama ruj benim değil bu tonları malesef kendime pek yakıştırmıyorum ruj arkadaşımın ama yapısını, duruşunu sevince yazısını yazmak istedim.:))

      Sil
    2. aaaa tek rengine bakip yorum yazarsam böyle olur tabii, kusuruma bakma :) arkadasin güle güle kullansin ozaman, clinique standina gittim dün ve rujlara baktim, runway coral diye bir renk vardi mac in vegas volt un dupe´uymus, bende onu denedim ama vegas volt daha mat oldugu icin daha cok hosuma gitti. bir türlü clinique ruj nasip olmadi bana, bende zor begeniyorum genelde :)

      Sil
    3. Olsun canım:) Clinique rujlarında mat serisi çıkmış ama bakmadım pek mat rujlarla aram iyi değil ama diğer serilerini inceleyeceğim.:)

      Sil