11 Kasım 2014 Salı

Clinique Chubby Stick Kalem Far - 12 Massive Midnight

 
 
Clinique Chubby Stick'leri sevsem de o garip tatlarından ötürü pek kullanabildiğim ürünlerden olmadı.
Ama bu kalem farlarına bayıldım kullanımının pratik olması, çantada yer kaplamaması ile kendisini pek bir beğendim.
Bende ki renk çok güzel bir lacivert özellikle göz kapağına sürüp dağıttıktan sonra çok güzel, doğal bir göz makyajı ortaya çıkıyor.
Yoğun uyguladığım vakit gece makyajı olarakta kullanmak mümkün ve en güzel yanı bej tonlarda bir far üzerine gölgelendirerek kullandığımda çok hoş, gölgeli bir göz makyajı oluyor.:)
Yapısı ne çok sert ne de çok yumuşak ve tabi sert olmadığı için uygulaması çok kolay ayrıca hemen sabitlenen bir ürün olmadığı için göz kapağıma sürdükten sonra hemen parmaklarımla dağıtıp göz makyajımı istediğim hale getirmeme olanak sağlıyor.
Kalıcılığı gayet iyi ama far bazıyla kullanıldığı zaman hem kalıcılığı daha bir artıyor hem de renk daha bir patlıyor.
 
 
İçerisinde çook hafif ışıltıları olan hoş bir renk ayrıca bu renkle üst kirpik diplerime çizgi halinde sürüp MAC'in 219 numaralı fırçasıyla dağıttığımda ortaya çok hoş buğulu bir görüntü çıkıyor.
 
Ürünün en beğenmediğim yanı ise 59 liralık fiyatı diyebilirim açıkcası tek bir renkte fara bu fiyatı vermek biraz fazla gelmiyor değil.
İndirimde denk gelindiğinde alınabilinir veya çok fazla far kullanmayıp elimde birkaç renk olsun, pratik uygulanabilir bir ürün olsun diyenler için ideal bir ürün olduğunu söyleyebilirim.
 
 

4 yorum:

  1. çok güzelmiş rengi ama :-))

    YanıtlaSil
  2. Chubby Stickleri denemeye hic firsatim olmadi, genelde ama krem farlarla aram hic iyi degil :/ sanirim ondan hic yaklasmadim. Bende gerekiyorsa pahali olsun ama düzenli kullandigim olsun diyenlerdenim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tam olarak kremsi bir ürün değil hafif pudramsı ama sürmesi kolay ama tabi fiyatı far paletlerine göre biraz pahalı kaçıyor.:)

      Sil