11 Şubat 2014 Salı

Labello Lip Balmlar

 
 
Uzun yıllar önce Labello'nun dudak balmlarından fazlaca tüketmiştim fakat 4-5 senedir hiç almamıştım.
Birkaç ay önce yine Labello aşkım depreşti ve Almanya'dan gelen tanıdıklara 5 tane sipariş ettim sağolsunlar onlar da getirdiler.
Ne yazık ki Labello ülkemizde olmayan markalardan ve benim dudak balmlarına bayıldığım bir marka kesinlikle Burt's Bees ile birlikte Labello balmlar vazgeçilmezim.
Bu gördüğünüz balmları soldan sağa anlatırsam alacalı, pembeli frambuaz ve kiraz aromalı ve sürünce hafif renk veriyor, hemen yanında ki spf30 içeren Sun Protect yani güneş korumalı olanı, pembe renkli olanda hem koruma sağlıyor hemde renk veriyor, en sonda ki ise clasic lip balm renksiz bir duruşu var.
Şimdilik Sun Protect olanı kullanmıyorum onu havalar iyice ısınınca kullanma amacıyla aldım.
Ama diğer üçünü sıkça kullanıyorum hele frambuaz&kirazlı olanın tadı ve duruşu şahane ee tabi dudakları bir güzel nemlendirmesi de artısı oluyor.:)
Pembe renkli olan yani Repair&Beauty bir ruj sürmüş gibi gayet güzel renk veriyor ama tek eksisi çok hoş bir tadının olmaması.
Onun haricinde diğerlerinin kötü bir tatları, kokusu yok.
Sun Protect'i kullanmadığım için onu yorumlayamam ama diğer üçünün nemlendirmesi gayet iyi özellikle gece yatarken sürünce sabaha yumuşacık dudaklarla kalkıyorum.
Ve en önemlisi dudaklarımda ki kuruluğu kısa sürede yok ediyor özellikle dışarı çıkarken mutlaka sürüyorum ve uzun süre dudaklarım nemli kalıyor.
Fiyatının uygunluğunu düşünürsem kesinlikle çok iyi performansları var.
 
Uygun fiyatlı ve Nivea Balmlar gibi rengarenk çeşitleriyle kendilerine bayılıyorum ve bittikçe kendilerini hep almayı düşünüyorum.
Ve tabi keşke ülkemizde de satılsa diye eklemeden de geçmeyeyim.
 
Bu arada Labello Fruity Shine balm'ın da yer aldığı çekilişime 14 Şubat akşamına kadar katılabileceğinizi de hatırlatmayı unutmayayım.:)
 
 

9 yorum:

  1. çok şeker duruyorlar :)



    YanıtlaSil
  2. Yalnız labello bizdeki nivea lip balmlar :) İsmi farklı diye biliyorum ama orda farklı çeşitleride olabilir şu ortası beyazlı olan ilgimi çekti en soldaki de nivea milkshakeli olan

    YanıtlaSil
  3. Labello'lar Almanya'dan başka ülkelerde de var mı bilmiyorum ama Labello'ların Nivea ile aynı fabrikada üretiliyor olabilirler Nivea lip balm'lar Almanya dahil bir çok ülkede var zaten.
    Ama ben Labello'ları Nivea'dan daha çok seviyorum.:))

    YanıtlaSil
  4. Labello ve nivea farklı isimlendirilmişaynı üsretimden çıkanmarkalar,aynı kimyaya sahip diyorlar ama bence de labellolar bir şekilde daha başarılılar, renk açısından da nem verme,onarma açısından da.

    YanıtlaSil
  5. O zaman doğru tahmin etmişim ama dediğin gibi Nivea'dan daha başarılı ürünler:)

    YanıtlaSil
  6. Lip balmlara bayılırım. Bunlar da çok şekermiş. güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  7. Keşke burda da olsa o zaman daha başarılı ise ve farklı olanlarda olsa renkli lip balmları seviyorm :)

    YanıtlaSil
  8. Lip balm olmadan yaşayamayan biriyim ve müdavimi olduğum marka azdır Labello'lar ülkemize gelse diğer tüm çeşitlerini kesin alırım.:)

    YanıtlaSil