12 Şubat 2014 Çarşamba

Favoriler: Sık Kullanılanlar

 
Son bir-iki aydır en sık kullandığım, elimin sıkça gittiği ürünleri yazmadan edemedim.
Arada bir değişen ruj, allık, far olmuyor değil ama yoğunlukta bu ürünleri kullanmaktayım.
Hatta eklemeyi unuttuğum birkaç ürün olduğunu sonradan fark ettim neyse onları da resimsiz belirtirim.:)
 
Ten Ürünleri:
 
 
Yves Saint Laurent Touch Eclat Fondöten: Aldığım beri severek kullandığım ve sanırım bittikçe alacağım tek fondöten diyebilirim.
Özellikle ten rengimle tam uyumlu olması, cildimde ki şahane duruşundan dolayı her daim favorim, vazgeçilmezim.:)
 
MAC MSF Pudra: Bazen fondöten üzerine bazen de eklemeyi unuttuğum Sigma F82 fırçayla tek başına kullandığım canım pudram.:)
 
Shiseido Natural Finish Cream Concealer: Bir başka vazgeçilmez ürün ve kesinlikle bittikçe alacağım kapatıcıların başında geliyor.
Bu da her zaman favori ürünlerim arasında görebileceğiniz bir ürün diyebilirim.
 
MAC Magnetice Nude Koleksiyonu Extra Dimension Allık - At Dusk: Kısa bir süre önce aldığım ve duruşunu, rengini çok sevdiğim bu aralar hemen hemen her makyaja kullandığım bir allık.
 
MAC Peachykeen Allık: Genelde şeftali tonlu ve ışıltılı allıkları kendime pek yakıştırmam ama bu allık tam bir şeftali-pembe karışımı ve ışıltıları çok az olan ve yüzde şahane duran bir allık.
Ayrıca hemen hemen her tonda makyaja yakışmasından dolayı vazgeçilmezlerim arasında yerini alıyor.
 
The Balm Allık - Houndstooth: Tam bir kış rengi çok hoş bir gül kurusu çok sık olmasa da bu aralar bazı makyajlarımda kullanıyorum.
Ve duruşuna bayılıyorum sanırım kış bitene kadar ara ara kullanacağım.
 
Real Techniques Expert Face Brush: Fondöten uygulamasına bayılıyorum aynı şekilde pudrayı da çok güzel uyguluyor.
Zaten Sigma F80 ve bu fırça fondöten, renkli nemlendirici uygularken iki vazgeçilmezim ama bu aralar RT'yi daha sık kullanıyorum.
 
Real Techniques Blush Brush: Allık uygularken en sık kullandığım fırçam gerçi MAC 168'i de seviyorum ama bunun yeri ayrıdır.:)
 
Göz Makyaj Ürünleri:
 
 
Göz makyajımda genelde tercihim açık tonda bir far ve göz kalemi olsa da bu aralar en sık bu gördüğünüz farları kullanıyorum.
Hatta The Balm Balmjovi paleti de sık kullanıyorum ama resimlemeyi unuttuğım için resmini göremiyorsunuz.:)
 
Bourjois Üçlü Far - 05 Rose Vintage: Rengine vurulduğum ve bazla gayet kalıcı, canlı duran ve sıkça kullandığım bir far artık Bourjois'in ülkemizde satılmayacak olmasından dolayı iyi ki almışım diyorum.
 
Catrice Liquid Metal Göz Farı - 050 We're The Inner Purple: Catrice'nin diğer 2 farını da çok seviyorum, kullanıyorum ama bu mor tonlusuna ayrı bir bayılıyorum.
 
Yves Rocher İkili Far - 13 Prune Et Taupe Poudre: Çok güzel bir taupe ve mor renkleri barındıran, aldığımdan beri severek kullandığım ve duruşuna bayıldığım farlardan birisi oldu.
 
Maybelline Color Tattoo Krem Far - Metallic Pomegranate: Ne yazık ki ülkemizde satılmayan bir renk ve bordomsu, kahvemsi duruşuyla kendisine bayılıyorum.
 
Bourjois Volumizer Rimel: Kendisini geç keşfettim ve bitince ne yazık ki yeniden bulmamın biraz zor olduğu bir ürün ama bitene kadar keyfini süreceğim.:)
 
Too Faced Shadow İnsurance Far Bazı: Artık bitmek üzere olan bir ürün ve sanırım bitince yine aynısını alacağım.
 
Make Up Forever Aqua Eyes Göz Kalemi - 0L: En sonunda göz içinde akmayan siyah kalemi buldum diyebilirim.
Aldığımdan beri sıkça kullandığım bir kalem ve ayrıca bu kalemle eyeliner çekmek oldukça kolay oluyor.
 
YSL Dessin du Regard Göz Kalemi - 04 Smoky Purple: Çok hoş bir mor ve asla akmayan, bulaşmayan bir kalem bu aralar sıkça kullandıklarımdan.
 
Clinique Cream Shaper Göz Kalemi - Mink: Çok yumuşak bir kalem ve tatlı bir kahve ayrıca akma yapmaması sebebiyle kendisini pek bir seviyorum.
 
MAC 217 Fırça: Tek bir fırça tüm göz makyajını yapmaya yarar mı evet yarar bu fırçayla gölgeli makyajı bile rahatça yapabiliyorum.
Aslında bir de 219'u sık kullanıyorum o da resimi unutulanlardan.:)
 
Dudak Makyajı:
 
 
Vazgeçilmez üçlüm, her makyaja giden ve sıkça kullandığım canım rujlarım.:)
 
Nars Dolce Vita Ruj: Kabında oldukça koyu duran ama sürünce dudağınızın rengiyle bütünleşen bana göre şahane bir nude ve yaz-kış her daim favorim olacaklardan birisi.
 
MAC Peach Blossom Ruj: Bir başka deli gibi sevdiğim, her makyaja yakışan ve her mevsimin rengi olan en sevdiklerimden.
 
Essence Long Lasting Ruj - 07 Natural Beauty: Çok güzel bir gül kurusuna bakan renk ve dudakta şahane duran bir ruj özellikle dudakları kurutmaması, ortalama bir kalıcılığının olması ve tabi tam bir kış rengi olmasıyla bu aralar sıkça kullanıyorum.
 
Parfümler:
 
 
Sadece son birkaç ayın değil yaklaşık son 10 yılın favori parfümleri diyebilirim.
Bugüne kadar birkaç şişe bitirdiğim arada başka markaların parfümlerini kullansam da yine kürkçü dükkanına dönen tilki misali dayanamayıp aldığım canım parfümlerim.:)
 
Emporio Armani She EDP: Kalıcılığı, şahane kokusu ve yaz-kış fark etmeksizin her daim kokusuna bayıldığım, kullandığım bir parfüm.
Genelde yaz aylarında biraz daha ağır parfümleri kullanmayı sevsem de bu aralar yine She'ye sarmış durumdayım.:)
 
Estee Lauder Pleasures Edp: Beyaz tenli olanların mutlaka denemesi gereken, buram buram çiçek kokusuyla hem yaz hem kış kullanılabilinecek olan bir parfüm bittikçe aldıklarımdan.:)
 
Bu arada hemen belirteyim gördüğünüz ürünlerin hemen hemen hepsinin blogda yazısı mevcuttur ayrıntılı yorumlarına bakmak isterseniz blogda bulabilirsiniz.;)
 
 
 
 
 

2 yorum:

  1. Hangi ürünler gerçekten iyi ortaya çıkmış =) Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Favoriler yazıları ayrı bir keyif veriyor .)

    YanıtlaSil