27 Şubat 2014 Perşembe

Avon İdeal Flawless CC Krem - Nude

 
 
Avon'un birkaç gün önce satışa çıkan ürünü CC Kremi satış temsilcisi olmanın avantajıyla geçen kampanya bir tane almıştım.
2-3 kez kullandıktan sonra sizler için objektif olarak yorumlamaya hazırım.:)
CC Krem yani Colour Corrector Cream Türkçe meailine gelirsek cilt tonunu eşitleyen, daha azla spf içeren, içeriğinde vitaminler, mineraller bulunan ve bb kremlere nazaran renk eşitleme özelliği daha yüksek ürünler diyebiliriz.
CC Krem denen şeyin ne menem birşey olduğunu da bilmeyenlere dilimin döndüğünce anlattıktan sonra gelelim ilk kez deneyimlediğim Avon'un CC Kremini anlatmaya.
Bu ürünü alırken kesin yine seçtiğim renk ten rengime uymaz diye düşünüyordum bu sefer Nude rengini aldım ve ten rengimle hemen hemen uydu diyebilirim.
Cildime iyice yedirince çok fazla bir renk farkı olmuyor neyse asıl önemli mevzu yapısının nasıl olduğuna yapısı ne çok sıvı ne çok katı krem kıvamlı bir ürün diyebilirim.
Cilde kolayca yedirilen bir ürün ben hem Real Techniques Expert Face Brush ile hemde Sigma F80 ile denedim her iki fırçayla da ortaya çok güzel, doğal bir sonuç çıktı.
Hatta ilk kullanışımda normalde fondöten, renkli nemlendirici kullanmadan önce burun kenarlarıma mutlaka kapatıcı sürerim ki kırmızılıklar kapansın.
Ama CC kremi kullanmadan önce kapatıcılığını, renk eşitleme özelliğini test etmek için sürmedim ve evet cildimde ki kızarık olan bölgeler ile olmayan bölgeler CC kremi kullandıktan sonra olabildiğince eşit gözüküyordu.
Elbette yoğun kapatıcılıkta ki bir fondöten kadar olmasa da kapatıcıya ihtiyaç kalmayacak kadar cildimin renk tonu eşitlenmiş bir haldeydi.
 
 
 
Gördüğünüz gibi tenimle arasında çok büyük fark yok ve iyice yedirince bu fark belli bile olmuyor.
Ben sarı tonlu ve fazlasıyla açık tenli biri olduğum için ten rengime en iyi uyan renk Nude oldu eğer benim gibi bir tene sahipseniz Nude rengini denemelisiniz.
 
Gelelim bu ürünün en güzel yanına tam SPF50 koruma faktörü içeriyor yani bir nevi yüksek koruma faktörlü Güneş kremi kadar spf içeriyor.
Açıkcası bu ürün tam yazlık sadece bu CC Kremi sürüp dışarı çıkılabilinir ki bende bu kremi yaz aylarında daha sık kullanmayı planlıyorum.
 
Alerjik cildimde herhangi bir reaksiyona, ürünü kullandıktan sonra herhangi bir sivilceye yol açmamasını çok sevdim.
Kalıcılığına gelirsek öyle uzun saatler cildinizde kalıyor diyemem ama en az 4-5 saat bozulmadan CC Krem cildinizde duruyor.
Karma ciltliyim ve t bölgemde bir çok ürün parlamaya sebep oluyor ama bu üründe herhangi bir parlama sorunu yaşamadığım için pudra ile sabitlemeye gerek duymadım.
Ama yağlı ciltler de parlama sorunu olabilir ki bunun da çok yoğun olacağını sanmıyorum o yüzden yağlı ciltlerin kullanmadan önce transparan pudra ile sabitlemesi gerekebilir.
Benim için tek eksi yanı yoğun kokusu oldu ki kokulu ürünleri pek sevmiyorum ama bu koku da kremi kullandıktan bir süre sonra yavaş yavaş yok oluyor.
 
Şimdi bu kadar uzun uzun yazınca bu ürünü bana Avon tanıtayım diye gönderdi sanmayın yazımında başında belirttiğim gibi kendi paramla aldım.
 
Neyse uzun lafın kısası uygun fiyatlı güzel bir ürün bu ay CC Kremi 30 tl yerine indirimle 18 tl'ye alabilirsiniz.
 
 
 

6 yorum:

  1. Kendine uygun renk bulmuş olmana çok sevindim :) Güle güle kullan!!!!

    YanıtlaSil
  2. Sağol tatlım yazlık ürünüm hazır inşallah:))

    YanıtlaSil
  3. Avonun cc krem çıkardığını duyduğumda pek umutlu bakmamıştı ama hata etmişim. Yazınızı okuyunca meraklanmadım değil :)
    güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  4. Valla fiyatına göre iyi bir ürün belki CC kremler içerisinde çok daha iyileri vardır ama benim denediğim tek CC krem Avon'un ki oldu.

    YanıtlaSil
  5. cilt renginiz nasıl acaba? beyaz tenli misiniz, buğday mı ona göre bakacağım da renklerine

    YanıtlaSil
  6. Canım ben oldukça açık tenliyim bu krem bile yarım ton kadar koyu geldi ama iyice cildime yedirince renk farkı çok belli olmuyor.
    Bildiğim kadarıyla Avon'da İvory renk pembe tonlu yani bazı renkler sarı tonlu bazıları pembe tonlu Avon'dan ten ürünü almadan önce internette swatchlara iyice bakın derim.

    YanıtlaSil