13 Şubat 2014 Perşembe

Avantajlı Yves Rocher Alışverişi

 
Daha önce Yves Rocher'ın internet sitesinden alışveriş yapmamıştım hep gidip mağazada inceleyerek almayı tercih etmiştim.
Amma velakin birkaç gün önce sevgili makyajblogum blogunda Yves Rocher'ın indirim kuponundan bahsedince bende soluğu yvesrocher.com.tr adresinde aldım.
Ücretsiz kargo, 10 tl indirim ve üstüne üstlük tam boy iki adet ürün hediyesini görünce bu fırsatı kaçırmak olmazdı.:)
 
Aslında öyle çok bir ihtiyacım yoktu sadece çok memnun kaldığım Vücut Kremim bitmek üzereydi zaten indirimde olunca bir de indirim kuponuyla çok daha uyguna alacak olunca hemen sepete bu kremi attım.
Bir de Yves Rocher'ın Makyaj Temizleme Solüsyonu'nu merak ediyordum yine o da indirimdeydi ve kuponla biraz daha uyguna geldi.
Bu alışverişin hediyesi ise çok severek kullandığım çift fazlı makyaj temizleyici ve bir de lip gloss idi ama stokta kalmadığı için lip balm gönderildi.:)
Bir de 7.9 serum numunesi paketteydi gelelim bu alışverişte cebimden ne kadar para çıktığına tüm bu ürünlere 28.80 tl gibi bir fiyat ödemiş oldum.
Açıkcası karlı bir alışveriş oldu sizlere de Yves Rocher'ın kampanyalarını takip etmenizi öneririm bundan sonra her daim YR'nin online avantajlarını takipte olacağım.

6 yorum:

  1. Güle güle kullan ben de dayanamadım yararlandım bu indirimden:)

    YanıtlaSil
  2. Sağol canım:) Valla pek dayanılacak gibi değildi.:))

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan =) bende dayanamayıp alışveriş yapmıştım ama hala elime ulaşmadı :/

    YanıtlaSil
  4. Sağol canım:) merak etme bugün yarın gelir.:)

    YanıtlaSil
  5. Çok karlı bir alışveriş olmuş canım. Güle güle kullan hepsini. Ben maalesef kaçırdım. Artık 75 TL alışveriş alt limiti koymuşlar:(

    YanıtlaSil
  6. Yelda'cım sağol canım YR sitesinde zaman zaman böyle kampanyalar yapıyor takipte olmak lazım.:)

    YanıtlaSil