10 Ekim 2013 Perşembe

Watsons Bayram İndiriminden Alınabilinecekler

Bayram dolayısıyla Watsons'ta güzel indirim yapan mağazalardan işte Watsons'ta bu güzel indirimde mutlaka alınmalı dediğim ürünler:
 
 
Sadece Watsons mağazalarında satılan Rimmel London markasında ojeler hariç tüm ürünlerinde %50 indirim var.
Ve bu markanın bir çok ürünü hem çok seviliyor hemde fiyatına göre performansı cidden çok iyi ve bu da markayı alınası yapıyor.
Ben göz kalemlerini ve kapatıcısını çok severek kullanıyorum işte Rimmel London'un benim beğendiğim ve genel olarak çok sevilen alınası ürünleri:
 
 
 
 
Ben bu ürünleri çok beğeniyorum özellikle göz kalemlerinin kalıcılığı, akmaması, bulaşmaması ve bir de %50 indirimle oldukça uygun bir fiyatla alınca dahada şahane oluyor.:)
 
Rimmel London'un hiç şüphesiz en meşhur ürünü Kate Moss rujlarıdır.
Henüz bende olmasada hemen hemen herkesin çok sevdiği ürünlerin arasında yer alıyor.
 
 
Ve en sevilen bir diğer üründe Stay Matte pudra uygun fiyatlı ama performansı yüksek ürün arayanlara tavsiye edilir.
 
 
Allık ve Apocalips Lip Lacquer ürünleride çok seviliyor.
 
 
 
 
Gelelim bu indirimde alınabilinecek diğer markalara mesela Bourjois markasında %30 indirim var.
Her ne kadar %50 kadar tatmin etmesede Bourjois'in fondötenleri, kapatıcısı, allık ve rujları gayet kaliteli ve ben allık ve rujlarına bakacağım eğer beğendiğim olursa büyük ihtimal alırım.:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Watsons'ta Tony&Guy ürünlerinde %25 indirim olmasıda aklımı çelmedi değil ayrıca John Frieda, Aussie'de de %25 indirim var.
 
Cilt bakım ürünlerinde Diadermine, L'oreal, Nivea, Olay, Garnier, Neutrogena markalarında da %30 ila %50 gibi indirimler mevcut.
 
 
 
 
 
 
 

4 yorum:

  1. Bu ay kozmetiğe o kadar çok para harcadım ki, indirimden faydalanamayacağım ne yazık ki :((

    YanıtlaSil
  2. Benimde alacağım çok birşey yok ama yinede Gratis ve Watsons'a gitmeyi düşünüyorum belki saç bakım ürünlerinden alırım.:)

    YanıtlaSil
  3. Aa melal bende bugün bu göz kalemini aldım siyah olanı sonra bıraktım kesin akma yapar diye keşke alsaymışım:( neyse yarın giderim yakın zaten:)

    YanıtlaSil
  4. Fiyatına göre performansları iyi kalemler şu zamana kadar kullandığım uygun fiyatlı göz kalemleri arasında bir Rimmel'in bu iki serisini ve Avon'un Supershock kalemlerini çok sevmişimdir.:)

    YanıtlaSil