17 Eylül 2012 Pazartesi

Yves Rocher Pure System Temizleme Jeli

 
Aslında bu temizleme jelinin tam ismi baya uzun bende başlık bu kadar uzun olmasın diye yazmadım işte ürünün tam adı Yves Rocher Pure System Siyah Noktaları Yok Eden, Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Temizleme Jeli
 
Yaz aylarında cildim tamamen karma oluyor özellikle t bölgem parıl parıl parlıyor bende elimdeki temizleyicim bitince Yves Rocher'dan kremini kullandığım Sebo Specific serisinin temizleyicisi almaya gittim.
Fakat Yves Rocher'da ki görevli bayan siyah nokta sorunumunda olmasından ötürü bana bu jeli önerdi bende aldım.
Kullanınca memnun kaldığım bir ürün oldu bir kere güzel temizliyor ve cildinizi arındırıyor yanaklarım kurudur bir de içeriğinde salisik asit olmasından ötürü acaba cildimi kurutur mu dedim ama beni aşırı rahatsız edecek bir gerginlik vs. yaşamadım ki zaten temizledikten sonra hemen nemlendiricimi sürüyorum.
İçerisinde minicik minicik granüller var ve bunlar siyah noktalarınızla vedalaşmanızı sağlıyor.:)
 
 
 
Fakat bitince yeniden alamayacağım çünkü bu ürünü kışın kullanabileceğimi sanmıyorum ama belki seneye yaza yeniden alabilirim yazın yağlanan kışın kupkuru olan acayip bir cildim var.
 
Bu serinin bir de maskesi var onuda merak ettim sadece burun çevremdeki siyah noktalar için almayı düşünüyorum.
Temizleme jelinin fiyatı 19.90 ama Yves Rocher'ın bir indiriminde denk gelirseniz ve cildiniz karma-yağlı ise denemenizi öneririm.
 
 
 

7 yorum:

  1. merhaba,
    ne yazık ki bu markada hayvanlar üzerinde test yapıyor:((

    YanıtlaSil
  2. ben de bunu yazın sürekli kullandım temizleme jeli ile beraber çok da memnun kaldım..

    YanıtlaSil
  3. Luna'cım ne yazık ki deney yapmayan marka çok az zaten memnun kaldığım ürünlerin cruelty free muadillerini arıyorum ama arada bir yves rocher'den bişey alamadan duramıyorum.:(

    Audrey'cim bu seri cidden güzelmiş benim için yazdan yaza kullanılacaklar arasında yerini aldı.:)

    YanıtlaSil
  4. Hayvanlar üzerinde testi olmayan neredeyse tek marka, Hatta çiçeklerin toplanmasında bile bitkiyi öldürmeden, kendi tarlalarında yetiştirdikleri çoğu organik bitkilerden yararlanıyorlar

    YanıtlaSil
  5. Canım hiç tavsiye etmem o siyah nokta maskesini. Hiç bir işe yaramıyor. Boşuna para verme derim.

    YanıtlaSil
  6. Peta'nın sitesinde cruelty free olmayan markalar arasında yer alıyor incelerseniz göreceksiniz.

    Ezgi'cim o vakit hiç almayayım.:)

    YanıtlaSil
  7. Hiç bir şekilde hayvanlar üzerinde test edilmediği gibi, bal ve petek dışında hiç bir hayvansal ürün de kullanmamaktadır. Peta'nın listesinden çıkarılma nedeni Çin'de de mağazası bulunması. Çünkü Çin hükümeti, hangi marka olursa olsun iç piyasaya giren ürünlerden numune alıp hayvanlar üzerine test ettikden sonra ülke içerisinde satışına izin vermektedir. Yves Rocher'de Çin pazarında olup buna aracı olduğu düşünülerek Peta'nın listesinden çıkarıldı. Oysaki Çin piyasasında olup bu konuda söz sahibi olmayı tercih etmiş ki böylesi daha etkili diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil