13 Eylül 2012 Perşembe

Amway Artistry Otomatik Göz Kalemi

 
 
Aslında bu ürün göz kalemi içi ama ben direkt göz kalemi olarak yazdım çünkü doldurabilinir muhafazasını almadım.
Ben arkadaşıma siparişi verirken karşıma bu kadar küçücük, ufacık, tefecik birşey geleceğini düşünmemiştim doldurabilinir muhafazası olmasada olur diye düşünmüştüm.
Amma velakin karşıma işaret parmağım kadar bir ürün geldi bende bunu görünce doldurabilinir muhafazasını almayacağım böyle kullanır bitiririm dedim ki iyi ki de almamışım çünkü öyle aşırı memnun kaldığım bir ürün olmadı.
 
 
Bendeki Ebony rengi güzel, koyu bir siyah sürerken rengini hemen veren yumuşak bir kalem amma velakin az da olsa akma sorunu var.
 
 
Göz üzerine eyeliner olarak çekmek kolay yağ gibi kayıyor aynı şekilde alt kirpik diplerine ve göz içinede kolayca sürülüyor.
Gözlerimde herhangi bi hassasiyete neden olması ama alt kirpik diplerime sürdüğümde 1-2 saat sonra birazcık akmaya başladı göz üzerine eyeliner olarak sürdüğümde ise birkaç saat geçince hafiften ilk sürdüğüm zaman ki siyahlığı kaybolmaya başladı.
 
 
Bittiği vakit yeniden almayacağım bir ürün iyi ki muhafazasınıda almamışım içime otururdu.:)
Çünkü muhafazasının satış fiyatı 20 lira göz kalemi içi ise 21.79 yani ikisi toplam 42 lira ediyor.
Ee bu parayı verdikten sonra gider bu fiyattan dahada uyguna İnglot alırım ki İnglot'un kalemlerini kullanmadım ama bir çok blogta okuduğum kadarıyla kalemleri akmıyor.
 
Yani uzun lafın kısası bu kaleme 42 lira vermeye değmez ben arkadaşımdan gelişinden aldığım için biraz daha uyguna geldi ama bu bitince gidip İnglot'un göz kalemini almayı düşünüyorum.
 
 
 
 
 

2 yorum:

  1. bendede otomatik göz kalemi var yeniden doldurabilir ama bi boya filan yok içi boş nasıl kullanıcam bunu ? illa içini almak zorunda mıyım .s

    YanıtlaSil
  2. Amway'in Artistry serisinin göz kalemleri malesef içi ayrı otomatik çevirmeli olan gövdesi ayrı satılıyor.
    Ben çevirmeli gövdeyi almayıp sadece içini almıştım ama çok çok memnun kaldığım bir ürün olmamıştı.

    YanıtlaSil