13 Kasım 2011 Pazar

Okuduklarım

Yoğun geçen 2 günün ardından hiçte kozmetik postu hazırlayacak halim yok.
Hele ki günübirlik Bursa seyahati sonrasında gece dönüşte arabada uyuyunca sabaha boynum tutulmuş bir vaziyette uyandım.
Ama bütün yorgunluğuma hatta boynumun tutulmasına değecek bir olay vardı o da canım arkadaşımın, dostumun nişanıydı rabbim bir ömür mutlu etsin.:)

Neyse gelelim başlığını yazdığım mevzuya bu aralar iki kitap okuyorum nedense hiç tek bir kitaba başlayıp bitirip diğerine başlayan biri olamadım.

Biri resmini gördüğünüz filmi çekilen hatta bir çok kişinin serinin 3 kitabınıda okumuş olduğu benimse okumaya ancak vakit bulabildiğimiz Millenium serisinin 1. kitabı olan Ejderha Dövmeli Kız


Genelde çok popüler kitapları almaya korkarım hele ki çok meth edilmişse aman derim ama bu kitap gerçekten övgüleri hak ediyor.
Eğer sizde henüz okumamışsanız mutlaka alın ve bu seriye başlayın ben henüz yarısındayım hatta ikincisini aldım bile okurken keşke kitabın yazarı ölmeseydi ve tüm seri yayınlansaydı demeden edemeyeceksiniz.

Ve okuduğum ikinci kitap Ejderha Dövmeli Kız oldukça kalın bir kitap olduğundan yolda çantama atabildiğim bir kitap olmadığı için yanıma Mevlana-Aşk Beni Sende Öldürür kitabını aldım ve onunda henüz yarısındayım.


Mevlana'yı farklı bir şekilde anlatan sıkılmadan okunabilinecek güzel bir roman ayrıca Okay Tiryakioğlu'nun dili inanılmaz güzel ve akıcı genelde bu tarz kitapları yani ağır konuları olan kitapları yarıda bıraktığım çok olmuştur.
Ama Okay Tiryakioğlu'nun anlatımı o kadar akıcı ki hiç sıkılmıyorsunuz.
Eğer Mevlana ile ilgili kitapları seviyorsanız bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.
Zaten Okay Tiryakioğlu'nun diğer kitaplarıda elimde mevcut bu kitap bittikten sonra sıra onlara gelecek.:)

1 yorum: