1 Kasım 2011 Salı

Biorichi Saç Bakım Seti

Hamileliğim sonrasında saçlarım inanılmaz döküldü özellikle doğumdan 2-3 ay sonra daha fazla dökülmeye başladı.
İlk işim saçlarımı kestirmek ve boyatmak oldu bu sayede birazcıkta olsa dökülmesi azaldı ama asla bitmedi.
Geçen sene kullandığım Mecitefendi'nin saç bakım yağını kullandım o bile fayda etmedi ve tam bu sıralarda Petra Biorichi saç bakım setini satışa sundu bende belki bu işe yarar diye aldım.
Petra nedir diye merak ediyorsanız tık tık


Bu iki aşamalı saç bakım seti tamda aradığım şeymiş saçlarımın dökülmesi birkaç kullanım sonunda kesildi ve dahası dökülen saçlarımın yerine saçlar çıkmaya başladı.
Bu kür 3 aylık bir kullanım gerektiriyor ve ben sadece 1,5 ay kullandım fakat bir ara yeniden başlayıp ürünleri bitirmeyi düşünüyorum.


İlk önce bu görmüş olduğunuz saç tentürünü kullanıyorsunuz damladanlıkla ki kendi kutusundan çıkıyor oradan birkaç kez üründen alıp saç diplerine sıkıyorsunuz sonra parmaklarınızla masaj yaparak iyice saç diplerine ürünü yediriyorsunuz.


Bu işlemi sabah ve akşam yapıyorsunuz öyle aşırı rahatsızlık verecek bir kokusu yok içindeki bitkilerin verdiği doğal bir kokusu var ayrıca saçlarınız ıslak ıslak olmuyor sadece saç dipleriniz nemli oluyor.


Haftada 2 kez ise bu şampuanı kullandım şampuanın en büyük özelliği saç diplerinde oluşan kaşıntıları yok etmesi ve haliyle saç dökülmesinede iyi geliyor.

Bu bakım setini sadece 1,5 ay gibi bir süre kullandıktan sonra saçlarımın dökülmesi kesildi, saçlarım daha canlandı ve en önemlisi saçlarımda gözle görülür bir dolgunluk ve parlaklık oldu.
Eğer sizlerinde saç dökülmesi, saç diplerinde kaşıntı, saçlarda cansızlık gibi sorunlarınız varsa bu seti denemenizi tavsiye ederim.

Ürünün tanıtımı ise şöyle:

Kaşıntılara ve saçların vaktinden önce dökülmesine karşı ikili etki.
Saç tentüründen ve şampuanından oluşan saç bakım seti, şifalı bitki özleri ve vitaminler içerir. Saç diplerinin kaşıntısında ve yapısal hasarlarda güçlü bir bakım ve iyileştirici etki yapar.

Saç Tentürü: Bitkilerden elde edilen aktif maddeler içeren saç besinidir. Aktif maddeler ürünün kendine özgü kokusunu belirler. 3 aylık kullanım içindir.

Uygulama: Mevcut saç dolgunluğuna bağlı olarak sabah ve akşam düzenli şekilde, 1 pipet tentürü saç derisinin üzerine sürün ve yumuşak bir şekilde masaj yaparak deriye yedirin.

Saç Şampuanı: Kaşıntıları ve buna bağlı olarak saç dökülmelerini önleyen özel bir bakım şampuanıdır. Yoğunlaştırılmış aktif maddeler sayesinde, olumsuz dış etkenlere maruz kalan saç tellerini özenle ve iyice temizler. Saçların kurumasını önler. Hücre dokularına ihtiyaç duyulan besin maddelerini sağlamasının yanı sıra kafa derisine canlılık verir. Kükürt, amino asitler gibi saç bakım araştırmalarının çok yönlü aktif maddelerini, B vitaminleri, ısırgan otu, huş ağacı, at kestanesi, at kuyruğu özü içerir. Sentetik kokular içermez.

Uygulama: Haftada 1-2 kez nemli saç üzerine sürün ve masaj yaparak uygulayın. Ardından durulayın. İkinci kez şampuan sürün ve birkaç dakika saça etki etmesini bekleyin. Tekrar bol suyla durulayın.
Setin satış fiyatı 62 tl

11 yorum:

  1. çok güzel ve bilgilendirici bir yazı olmuş umarım herkesin işine yarar.

    YanıtlaSil
  2. melalcım forumdan pelito84 ben
    blogunu yenı kesfettım ve tasarımı cok hosuma gıttı
    bu setı bende mı alsam kı benımde saclarım acma ıslemınden dolayı cok yıprandı ve cok sac kaybım oldu

    YanıtlaSil
  3. Pelito'cum ben çok memnun kaldım hatta nasipse yarın saçların yeniden koyu sarı olacak malum boya, renk açtırma baya yıpratıyor şişede kalan ürünleride boyadan sonra kullanacağım ki saçlarım yine canlı gözükmeye devam etsin.
    Saçlar güçleniyor, parlaklaşıyor ve tabi sabırla kullanmakta önemli hemen ilk kullanımda belli olmuyor.
    Ben memnun kaldım hatta benden alan arkadaşlarımda memnun kaldı sende alınca memnun kalır mısın bişey diyemem ama memnun kalma ihtimalin yüksek:)

    YanıtlaSil
  4. Tentürün rengi nasıl ve kokusu?

    YanıtlaSil
  5. Tentürün rengi su gibi birşey kokusu fazla ağır değil ama hiç kokusuz bir üründe değil.
    İçeriğindeki bitkilerin kokusu var eğer koku hassasiyetiniz yoksa kokusu ağır gelmeyecektir.

    YanıtlaSil
  6. ben bu bakım setini denedim çok kötü bir kokusu var bunun bir çözümü olmalı okulda bile çok çabuk farkettiler bu kokuyu

    YanıtlaSil
  7. Ben ürünü şöyle kullanmaya çalışıyorum akşam yatarken tentürü sürüyorum sabah dışarı çıkacaksam yıkıyorum gece yatarken yine sürüyorum.
    Kokusunun fazla olmasının sebebi içeriğindeki bitkilerin fazla olması ama düzenli kullanıldığında gerçekten işe yarayan bir ürün.

    YanıtlaSil
  8. mb arkadaslar bu ürünü bende kullandım ve cok memnun kaldım ancak kullanmayı bıraktıktan sonra dökülme devam edıyor. kullanmanızı tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  9. saç tentürü her gün mü kullanılıyor?

    YanıtlaSil
  10. Eğer kokusu rahatsız etmezse her gün kullanılıyor ben haftada 3 veya 4 kez kullanmıştım.
    Şampuan ise sadece haftada 2 kez kullanmıştım.

    YanıtlaSil