25 Ekim 2017 Çarşamba

Ucuz ve Kaliteli Alışverişin Adresi A101



Sürekli gelişen zamanda teknoloji, insanlar, kurumlar, şirketler yani hayat kalitemiz de gelişiyor ve yükseliyor. Bunlardan biri de marketler. Neredeyse sokak başı market yer alıyor. Eskiden bahsedilen bakkalların da adı anılmıyor haliyle. Artık insanlar marketlerden alışveriş yapmayı tercih ediyor. Rekabet ortamının da sağladığı fayda olarak market fiyatları daha uygun oluyor. Ayrıca marketlerin düzenlediği kampanyalar da herkes için cazip geliyor. Günümüzdeki çoğu markette ne arasak bulunuyor. Et için başka, süt için başka yere gitmeye de gerek kalmıyor. İnsanlar bir markete girerek tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.




Şubelerini fazlasıyla gördüğümüz A101’de çoğu insanın tercihi. Sık şube ağının olması da bir avantaj. Bu kadar çok olması herkese yakın bir A101 marketi olduğunu gösterir. Kimse uzak bir markete gidip alışveriş yapmak istemez. Hele ki ev için yapılan aylık alışverişlerde olduğu gibi taşınacak çok şey varsa. Yakınlığın yanı sıra A101 birçok marketle karşılaştırdığımızda kaliteli ürünler sunuyor. Marketin uygun fiyatta kendi ürünleri var. Bunun dışında marka olmuş ürünlere de yer veriyor. Bence bu da artı bir değer katıyor. Bunlar dışında A101’desatılan ürünleri ele alırsak kalite açısından hiçbirine kötü diyemem. Hem uygun fiyatta hem de güvenle tüketilecek ürünler satıyorlar. Meşrubatlar, süt ve süt ürünleri, beyaz et, kırmızı et, sucuk sosis gibi et ürünleri, bakliyatlar, kuruyemişler, kahvaltılıklar, temizlik ürünleri, kişisel bakım ürünleri, konserveler, dondurulmuş gıdalar, meyve ve sebze, ayakkabı, plastik eşya gibi gıda dışı birçok ürün A101 marketlerinde satılıyor. Her hafta Perşembe günleri düzenlediği indirimlerde de çok güzel ürünler oluyor. Haftalık yapılan bu indirimler ve o haftaya özel gelen ürünler genellikle, o zaman diliminde ihtiyaç duyulan şeyler oluyor. Mesela okul açılmasına bir iki hafta kala kırtasiye ürünleri, okul ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler indirime sunuluyor. Yazın yüzmek için ürünler sunuluyor. Sunulan indirimler de piyasaya göre müşterilerini epeyce memnun ediyor. A101 Perşembe günü dışında hafta sonuna özel indirimlerde de bulunuyor. Her cumartesi, bazı ürünlerde fırsatlar ortaya koyuluyor. Hem uygun fiyatlı olup hem haftada 2 gün kampanya düzenleyen A101 müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

A101 indirimlerini takip edebilmemiz için her hafta broşürler yayınlıyor. Bu broşürler sürekli dağıtılıyor ya da market içerisinde bulunuyor. A101’in fırsatlarından yararlanmak isteyenlerin bu broşürleri takip etmeleri gerekiyor. A101 broşürlerini market dışında internet aracılığıyla da takip etmek mümkün. Herkesin internet kullanıcısı olduğu günümüzde fırsatları yakalamak çok kolay.

2 yorum: