30 Kasım 2016 Çarşamba

Kozmela Black Friday İndirim Alışverişi


Malum geçtiğimiz cuma tüm dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde de markalar Black Friday dolayısıyla güzel indirimler yaptı.
Gerçi bazı firmalar bindirip indirdi neyse bende bu indirimi değerlendirenlerdenim.
Aslında indirimlere direnip görmezden geliyordum ki Kozmela'da Burt's Bees Baby Bee ürünlerinin bir çok dermokozmetik sitesinden çok daha uyguna olduğunu görünceye kadar ve bende dayanamadım 2 ay sonra dünyaya gelecek oğlum için birkaç parça ürün alayım dedim.
Tabi sadece oğluma değil kendim için de birkaç parça ürün almadan duramadım.
Yıllardır büyük oğlum için Burt's Bees Baby Bee'nin şampuanını ve vücut kremini kullanıyorum kardeşe de aynı marka ile devam sadece Bebek Yağı ve Pişik Kremini ilk kez deneyimleyeceğim.
Bu iki ürünün yazısını kullanmaya başladıktan sonra mutlaka blogda paylaşacağım.

Avene ürünlerinde net %50 indirim vardı benim de göz kremim bitmek üzereydi bir de Avene göz kremi deneyeyim dedim ve bu gördüğünüz göz kremini aldım.

Organix ürünlerinde de %40'lık bir indirim yapılmıştı yağlı saçlar için olan Naneli şampuanı aldım bunu ilk kez kullanacağım umarım memnun kalırım.

Ve bir başka net %50 indirim Real Techniques markasındaydı bende eskiyen makyaj süngerimi yeniledim ve merak ettiğim minik süngerlerden aldım.
Minik süngerleri oldukça merak ediyorum concealer uygulamak için aldım genelde olumlu yorumları olan bir ürün bakalım bende memnun kalanlardan olacak mıyım?

İşte benim Black Friday indiriminden aldıklarım bunlardı genel olarak ihtiyaç alışverişiydi.
Aslında Sigma makyaj fırçalarında da %50 indirim vardı ama direndim almadım.:)
Siz Black Friday indirimlerini nasıl değerlendirdiniz yoksa direnip hiçbir şey almayanlardan mısınız?


8 yorum:

  1. Flormar'dan Nude Peaches far paleti dışında bir şey almadım bu indirimden. Baya bir bakındım ama, özellikle NYX'e, itiraf edeyim. Sonra kapattım :) Gayet mantıklı bir alışveriş olmuş Ayşe'cim, güle güle kullanın hepsini. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bende makyaj ürünlerinde ki indirimlere sadece baktım Urban Decay'ın sitesinde %20 vardı ama bişeycik almadım azıcık elimizdekiler bitsin.:) Sağol canım:)

      Sil
  2. Güle güle kullan hepsini, bu indirimi sifir ürünle atlattim cok mutluyum :)

    YanıtlaSil
  3. Bazı markalara direndim ama bazıları çok cazipti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh bir de bu indirimlerin yılbaşı versiyonu olacak bakalım o zaman napacağız.:)

      Sil
  4. çok güzel =) güle güle kullanın, okaliptüslü şampuanda gözüm kaldı =) ben o indirimden toz bile almadım valla :D tuttum kendimi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, şampuanı çok merak ettiğim ve evdekiler azaldığı için aldım umarım beğenirim.:)

      Sil