5 Kasım 2016 Cumartesi

Güneş Gözlüğü Modelleri ile Stilinize Hareketlilik Getirin!



Kadınların kombinlerinde vazgeçilmez bir öneme sahip olan güneş gözlüğü modelleri, her sezon modanın yenilikçi detaylarına bağlı olarak yenileniyor. Güneş gözlüğü çemberinde her tarza uygun model seçeneği karşınıza çıkıyor. Klasik, spor ve modern gibi farklı tarzlara göre üretilen gözlük çeşitleri, kombinlerinizin eşlikçi parçalarından birisi olarak öne çıkıyor. Kendi stilinize uygun tercih edeceğiniz güneş gözlüğü modeli ile kombinlerinize farklı bir duruş kazandırabilirsiniz. Casual giyimleriniz için sade minimal modellerden yana seçim yapabilir ve böylelikle zamansız bir şıklık elde edebilirsiniz.
Her Sezon Tercih Edilen Estetik Güneş Gözlüğü Modelleri
Modanın seyrine göre her dönem kullanılmaya başlanılan güneş gözlükleri arasında her sezon önemini koruyan modellere yer veriliyor. Özellikle gözlük devi olarak nitelendirilen Ray-Ban, seçkin kalitede dizayn ettiği ürün koleksiyonuyla her yıl kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Atasun Optik noktalarında avantajlı fiyat seçenekleriyle beğeninize sunulan Ray Ban ürünleri arasından yüz hatlarınıza uygun bir gözlük modelini seçebilirsiniz.
Modern ve dinamik bir çizgiye sahip olan Ray Ban markası, en son dizayn ettiği ürün skalasını Atasun Optik firması sayesinde sizlerle buluşturuyor. Viator, Wayfarer, Clubmaster, Round, Justin ve Erika gibi ürün grupları sunan Ray Ban, kendine has kullandığı özel lens seçenekleri ile göz sağlığınızı gözetiyor. Klasik, degrade ve polarize ve flash şeklinde lens kategorilerine ayrılan güneş gözlüklerinin cam türleri ise renkli veya aynalı şeklinde dizayn ediliyor. Atasunoptik'teki Ray Ban gözlükleri tercih ederek siz de modanın seyrine uygun kombin olanakları yakalayabilirsiniz.
Güneş Gözlüğü Modellerinde Yenilikçi Tasarımlar

Her sezon farklı bir boyutta şekillendirilen güneş gözlükleri, kadınların imajınızı daha güçlü kılıyor. Son yılların favori modellerinde daha çok renk geçişli, kemik çerçeveli, şeffaf gölgeli ve desen çerçeveli gibi tasarımlar baz alınıyor. Özellikle ayna kaplamalı olan türler, görsel açıdan konfor sağlamasının yanı sıra parlaklığın azalmasına da yardımcı oluyor. Yenilikçi gözlük tasarımlarını daha yakından görebilmek için Atasunoptik'teki Ray Ban gözlükleri incelemeye başlayabilir ve sezonun son moda modelleri ile özgün kombinasyonlar yapma fırsatı elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder