28 Kasım 2016 Pazartesi

Freedom Makeup London Pro 12 Audacious Mattes Far Paleti



Yeni markalar, yeni ürünler denemeyi seviyorum bu sene İngiltere'de ki arkadaşıma sipariş verirken ilk önce Makeup Revolution markasından palet istemiştim ama istediklerim stokta olmayınca bende Freedom Makeup markasını denemek istedim.
Yabancı bloglarda far paletleri hakkında çok olumlu yorumlar var ve hatta Makeup Revolution ve I Love Makeup markaları da ayrı firmaya ait yani kardeş markalar diyebilirim.
3 tane palet istemiştim biri de bu gördüğünüz tamamen mat 12 renkten oluşan bu palet idi hatta ilk önce bunu kullanmaya başladım.


Açıkcası 4 Sterlin'lik fiyatından dolayı pek umudum yoktu ama kullanınca şaşırmadım değil.
Yapıları yumuşacık, renklerini kolayca veriyorlar, tozutma problemi malesef var ama bazsız bile kalıcılıkları gayet iyi ve her rengi günlük kullanıma uygun.
Üst ve orta sıra en sık kullandığım renklerden oluşuyor hem tek başına hem de renkleri birbiri ile karıştırarak gayet rahat kullanabiliyorum.
Genelde mat farları birbirine karıştırmak zor olabiliyor ama bu palette tam tersine tüm renklerin yumuşak yapılı olmasından dolayı böyle bir zorluk yaşamıyorum.


Üst sıra göz kapağını nötrlemek için çok uygun ve bir gün bu paletin dibini görürsem sanırım ilk önce üst sıra biter.
2. sıra ise diğer sık kullandığım renkler genelde tek başına kullanıyorum çok doğal duruyor hatta 3. sıranın soldan 1. ve 2. rengi de sık kullandıklarımdan.
3. sıranın son 2 rengi ise daha az kullandığım ve diğer açık renkler ile gölgelediğim renklerden oluşuyor özellikle en sağda yer alan koyu gri renkten çok güzel buğulu bir göz makyajı ortaya çıkıyor.


Görüldüğü gibi 12 rengin her biri doğal, abartısız tonlar ve genelde sade göz makyajı yapmayı sevenlere göre bir palet ayrıca elimde ki tamamı mat farlardan oluşan tek palet olduğu için daha bir sık kullanıyorum diyebilirim.




İlk sıra gördüğünüz gibi varla yok arası renklerden oluşuyor en sağda ki sarı renk diğer 3 renge göre biraz daha az kullandığım bir renk ama ilk 3 ton süper
2. ve 3. sırada ki farların renk vermesi haliyle daha iyi ama en başta da dediğim gibi tüm renkler de tozutma mevcut fakat drugstore bir ürün olmasını göz önüne alınca tozutmasına hiç takılmıyorum.
Çünkü yapısı mat olup taş gibi olan, zor renk veren tek bir rengi yok.

Sonuç olarak aldığıma pişman olmadığım hatta en sık kullandığım far paletlerinden biri oldu.
Mat farları özellikle doğal, açık tonları seviyorum bu paletin de fiyatına göre performansı çok iyi hatta bu paleti almadan önce aklımda The Balm'ın mat paletleri vardı ama bunu kullanınca iyi ki almamışım dedim çünkü The Balm'ın mat farlarına kıyasla Freedom'un farları çok daha yumuşak ve kolay uygulanıyor.:)

Ülkemize her marka gelmiyor ama keşke Makeup Revolution, Freedom Makeup markaları Watsons veya Gratis'e gelse ne güzel olur.



8 yorum:

  1. Sayısız geçiş rengi sunuyor olmasından dolayı çok kullanışlı bir palet olmuş; pigmentasyonları da gördüğüm kadarıyla son derece iyi. Güle güle kullan Ayşe'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu renklerin pigmentasyonu daha iyi ama fiyatına göre beni gayet güzel idare ediyor.:) sağol tatlım:)

      Sil
  2. yumuşak sürümlü olması gayet hoş bence güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. muhteşem görünüyor renkler gerçekten, elimde çok palet olmasa koşa koşa alırdım =) mutlulukla kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazla mat far kullanan biri olmadığım için tek bir mat palet beni uzun süre idare eder:)

      Sil
  4. Far bazı gerekiyor sanırım daha iyi verim almak için?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazsız kalıcılıkta çok sorun yaşamıyorum ama renk verme konusunda açık renkler biraz daha geride kalıyor baz ile renkler daha bir ortaya çıkıyor

      Sil