22 Kasım 2016 Salı

Flormar Comfort Zone Koleksiyonu - Far Paleti 01 Nude Peaches


Flormar ardı ardına birbirinden güzel ve dikkat çeken koleksiyonlar çıkarmaya devam ediyor.
Ve işte son çıkan ve ambalajıyla dikkat çeken Comfort Zone Koleksiyonu bu koleksiyon allık, far paleti, pudra, kalem ruj, oje seti ve karıştırma fırçasından oluşuyor.
Pudranın 6 rengi, Allık ve Far Paletinin 4 farklı rengi, Jumbo Kalem Rujun 6 rengi ve Ojenin de 4 farklı rengi bulunuyor.
Kot desenli paketleri beğenmemek mümkün değil ama her koleksiyonda olduğu gibi bu koleksiyonda da daha bir dikkat çeken, öne çıkan ürün bence bu gördüğünüz far paleti oldu.
Ben bu koleksiyonda bir de allığı çok beğendim onun da ayrıntılı yazısı hemen gelecek.



01 numaralı Nude Peaches Far Paleti doğal tonlardan oluşan bir palet ama o gördüğünüz turuncu renk şahane bir geçiş rengi diyebilirim.
4 farın da yapısı yumuşak, kolayca uygulanıyor, güzel bir şekilde karıştırılıyor, biraz tozutma sorunu var ama bu pek problem değil.
Kalıcılıkları iyi diyebilirim ama far bazı ile kullanıldığında çok daha uzun saatler ilk sürdüğünüz gibi kalıyor.


Bu güzel koleksiyonun bence en iyi ürünü Nude Peaches Far Paleti evet diğer far paletlerinin de renkleri güzel ama bu palet ayrı bir güzel eğer ki doğal tonları sıkça kullanıyorsanız, geçiş rengi olarak turuncu tonlu bir far arıyorsanız bu far paleti tam aradığınız ürün:)

Comfort Zone Koleksiyonu Far Paletlerinin fiyatı 24.90 tüm Flormar mağazalarından ve www.flormar.com.tr adresinden edinebilirsiniz.



*Ürün Flormar tarafından denemem için gönderilmiştir.

8 yorum:

  1. Gerçekten çok beğendiğim , sürekli kullandığım renklerden bir palet olmuş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. evet far paleti bence de harika tabi Nude Peaches olan :)!

    YanıtlaSil
  3. Ay bu paleti almam lazııımmm!!!!!!! Her gördüğümde çıldırıyorum resmen :))) güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim bekle kuzum mutlaka fiyatı düşecektir.:) sağol tatlım:)

      Sil
  4. koleksiyonu çok beğendim dün ilk yazısını yazdım ben de paletlerden bir tane daha var almak istediğim mürdüm tonlu olan :-)) o da çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben makyaj ürünü almamaya çalıştığım için şimdilik uzak duruyorum ama koleksiyon satıştan kalkınca güzel bir indirimde denk gelirsem bilemiycim.:)

      Sil