8 Kasım 2016 Salı

Arko Nem Duşta Vücut Kremleri


Daha önce Nivea'nın Duşta Vücut Kremini kullanıp memnun kalınca bir de yeni çıkan Arko Nem'i denemek istedim.
Özellikle yaz aylarında benim için bu tarz ürünler çok pratik oluyor.
Arko'nun 2 farklı duşta vücut kremi var biri soft touch diğeri ise yoğurt ve böğürtlenli olanı ben her ikisini de almıştım.
Soft touch olan Nemlendirici diğeri ise Canlandırıcı tabi benim kuru cildimde Nemlendirici olanı biraz daha etkili oldu.
Sağda ki Soft Touch'ın içeriğinde Aqua Mineral ve E Vitamini var her iki ürünün de 24 saat nemlendirme vaadi var ama malesef çok kuru ciltler için bu pek mümkün olmuyor.
Yoğun yapıları olan kremler ve bence daha önce kullandığım duşta vücut kremlerine göre arınması bir tık daha zor, oldukça yağlı diyebilirim.
Hatta öyle ki banyo zemininde kayganlık oluşturma ihtimalleri var o yüzden dikkatli olmakta, kullanım sonrası zemini arındırmakta fayda var.


Kuru ciltler için yaz ayında belki nemlendirmesi günü kurtarır ama asla kış için yeterli değil.
Meyveli olanın nem vermesi baya az diğeri ona nazaran bir tık daha iyi nemlendiriyor.
Banyo sonrası ciltte yumuşak, güzel bir his bırakıyor ama bu uzun süreli olmuyor.
Biri buram buram meyve kokuyor diğeri ise ferah bir kokuya sahip, kullanım sonrası her ikisinin de kokuları birkaç saat ciltte kalıyor.

Kısaca özetlersem normal ciltler için daha uygun ürünler özellikle duş sonrası kremlenmeyi sevmeyenler veya vakti olmayanlar için ideal ama kuru ciltlerde pek bir işe yaramayacaktır o yüzden pek öneremeyeceğim.
Ama ben daha önce duşta vücut kremi kullanmadım merak ediyorum diyorsanız o zaman soft touch olanını deneyin derim meyveli olanı gerçekten çok hafif kalıyor.

Tüm Gratis, Rossmann, Watsons vb. kozmetik marketlerde 14-15 lira civarına satılıyor ben indirimde biraz daha uyguna almıştım.



3 yorum:

  1. Tüm markalar sırayla çıkaracaklar sanırım bu ürünlerden :) Arko'nun içeriği nasıl Ayşe'cim? Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Meyveli olanın spreyli kremini aldım. Çooook güzel kokuyorr <3

    YanıtlaSil
  3. Ahh ne yapsak neme doyuramıyoruz şu kuru cildimizi.Bende her bulduğum nemlendiriciye bir umut saldıranlardanım.Açıklı ve detaylı ürün yorumu için teşekkürler.
    Blogunuzu takibe aldım,banada beklerim.Sevgilerimle

    YanıtlaSil