23 Kasım 2016 Çarşamba

Amerika Alışverişi


Malum ülkemizde satılmayan bir dolu marka var ve güzel blogger arkadaşım Nurdan yani Forwmeverything bloğunun sahibesi yakın zamanda Amerika'ya gitti ve giderken de istediğin var mı diye sorunca bende dayanamayıp bu gördüğünüz ürünleri sipariş ettim.:)
Evet Derma E ve Burt's Bees markası ülkemizde var olan ama her ürünü malesef olmayan markalardan ve bu ürünleri de merak ettiklerim arasındaydı.


Ama bu alışverişin yıldızı kesinlikle Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario diyebilirim.
Kendimi artık far paleti almak yok diye durdursam da bu koleksiyon ürünü güzelliğe karşı koyamadım.
Palette yer alan her bir rengin pigmentasyonu şahane tek seferde çok güzel rengini veriyor, kalıcılık mükemmel baz kullanmaya gerek bile kalmıyor.
Zaten yakında bu paletin ayrıntılı yazısı gelecek şimdilik bir ön gösterim olsun.


Burt's Bees BB Krem ise yeni çıkan bir ürün içeriği olabildiğince temiz olmasından ötürü ve en açık rengi de benim ten rengime uyabilir diye bunu istemiştim ve rengi tam istediğim gibi çıktı.:)
Elime ulaşınca ilk denediğim bu bb krem oldu hem yapısınu, hem duruşunu çok beğendim birkaç kez daha kullanınca bunun da yazısı gelecek.


Yine Burt's Bees markasının yeni çıkan bir ürününü istedim bu rujlarının tasarımları olsun, renkleri olsun fazlaca ilgimi çekti ee tabi bunun da içeriği temiz ben Blush Basin rengini istedim çok doğal bir renk hemen hemen her makyaja gider.


Son istediğim ürün ise Derma e markasının peelingi ama bu bildiğimiz peelinglerden değil.
Gece yatarken yüze sürüp sabaha kadar cilde peeling yapıyor hatta bunun benzeri Kiehl's'te var ama fiyatı daha yüksek ayrıca Derma e içerik olarak çok daha temiz olunca bu ürünü denemek istedim.
Henüz kullanmaya fırsatım olmadı ama en kısa zamanda kullanmaya başlayıp yazacağım keşke Derma e ülkemizde satılmayan diğer ürünlerini de getirse çünkü içeriği oldukça temiz, ürünleri gerçekten güzel markalardan birisi.

İşte aldıklarım bunlardı her birini kullandıkça uzun uzun yazısı blogda olacak.
Ama içerisinde ilk önce bunu yaz dediğiniz bir ürün varsa lütfen yorum bırakınız.:)

7 yorum:

  1. Güle güle kullan canım, palet çok iştah açıcı 😍 Rujum rengine bayıldım. Peeling i beğenecek misin çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Almış olduğun bütün ürünler harika Ayşe'cim! Hepsinde gözüm kaldı gerçekten! Yalnız Overnight Peel hamilelik sürecinde kullanılabiliyor mu, emin misin? Soyucuların hiçbiri kullanılamıyor diye biliyorum; lütfen bir kontrol et, olur mu?
    O Mario palet rüyalarıma giriyor ama ah ah ulaşabilmek mesele! Güle güle kullan, çok öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz peelingi kullanmadım dediğin gibi önce hem ambalajını hem de web sitesinde ne yazıyor okuyacağım zaten doğuma şurada ne kaldı ki kullanılmıyorsa doğum sonrası kullanırım.:)
      Sağol tatlım:)

      Sil
  3. güle güle kullan hepsini merak ettim yorumlarını bekliyorum :-))

    YanıtlaSil