22 Eylül 2016 Perşembe

Kova Burcunun Genel Özellikleri

Burnunuz kova ve kendinizi daha iyi tanımaya çalışıyorsanız, sevgiliniz ya da sevdiğiniz insan kova burcu ve onun hakkında bir bilgiye sahip olmayı istiyorsanız hemen size kova burcu özelliklerini saymaya başlayalım. Hayatınızın hangi alanında olursa olsun eğer bir kova burcu var ise etrafınızda hayatınız hiçte sıradan olmayacaktır. Hava grubunun en değerli üyesi arasında olan kova burcu, girdiği her ortamda sosyal kişiliği ile kolayca fark edilebilir. Gezegeni Satürn olan ve en sevilen renklerin mavi ve yeşil olduğu kova burcu, yenilikçi tarzı ile her zaman için kendinden söz ettirmesini bilir.
Kova burcu için sosyallik oldukça önemli ol akla birlikte özellikle arkadaşlarına gösterdiği sevgi görüşmeye değerdir. Kova Burcunun hayatındaki insan eğer onu arkadaşlarından uzaklaştırma gibi bir eyleme girecek olursa, sonunda uzaklaşacak kişi kesinlikle kendisi olacaktır. Kova burcu duygusallığını göstermeyi sevmez, onun için yakınlarının bunu hissetmesi ve verilen değeri görmeleri gerekmektedir. İkizler, aslan ve terazi burçları ile oldukça sıkı bir uyum içerisinde olan kova burçları, yengeç, koç ve boğa burçları ile de asla istedikleri uyumları yakalayamazlar.
Deha ve delilik arasındaki sınırda olan kovalar, oldukça zekidirler. Birçok bilim insanı kova burcuna mensuptur. Duyduğu her yeni bilgiyi belleğine kazıyan kova burcu aynı zamanda bu bilgileri kendi akıl süzgecinden geçirmeden asla onaylamaz. Emin olduğu bir konu hakkında onun fikrini değiştirmeniz neredeyse imkânsızdır. Eğer kova burcu insanın görüşlerine aksi bir görüşü savunma gafletinde bulunduysanız elinizde mutlaka sağlam kanıtlar olması gerekir.

Çok aydın bir burç olan kova burcu aynı zamanda karşı tarafı da bilgileri ile aydınlatmayı çok sever. Eğer bir kova burcu insanına âşık iseniz yapmanız gereken tek şey onun özgürlüğünü kısıtlamamak ve arkadaşlarına olan bağlılığına saygı duymak olacaktır. Sadece kova burcunun günlük yorumları ile değil, diğer burçların da yorumlarını merak edenler için Elle.com.tr güvenilir astroloji bilgileri ile size başka bir pencere açacak. Elle’de kova burcunun günlük yorumları ile istediğin tüm detaylara ulaşmanız mümkün. Astrolojinin en güvenilir adresi olan elle.com.tr adresini sık kullanılanlarınıza eklemeyi unutmayın.

6 yorum:

  1. Bir Kova burcu olarak özellikle ikinci paragrafa kesinlikle katılıyorum :)) Zeka ile ilgili kısım bana çok uğramamışsa da, Kova burcu olmayı çok sevdiğimi söylemeliyim :)) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Samimi arkadaşlarımdan hiç kova burcu birisi yok ama büyük ihtimal gelecek bebek kova burcu olacak bakalım göreceğiz bu kova burçları nasılmış:) Yay anne kova çocuk uyumu umarım iyidir.:)

      Sil
  2. Dibine kadar bütün özelliklerini taşıyorum :)) En yakın arkadaşım koç burcu ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koç'lar biraz zor anlaşılan burçlar özellikle erkekleri off yani:)

      Sil