24 Haziran 2015 Çarşamba

Narecza'da Kaçırılmayacak Caudalie Fırsatları!


Yeni keşfettiğim dermokozmetik sitelerinden biri de narecza.com oldu.
Ürün çeşitliliği, fiyatların uygunluğu ile dikkatimi çekti.
Evinizin rahatlığında narecza'dan güvenle ve kampanyalardan yararlanarak hesaplı alışveriş yapmanız mümkün.:)



Narecza'da bir dolu marka var ve bu markalardan birisi de Caudalie zaten bir çok ürününü çok severek kullandığım bir marka ve bende size birkaç Caudalie ürünününden bahsetmek istiyorum.




Caudalie göz kremi çeşitleri oldukça fazla olan bir marka her yaşa her probleme göre kremleri mevcut sizde içeriği oldukça temiz olan bu markanın göz kremlerinden yaşınıza, probleminize göre olanını mutlaka bulacaksınız.
Caudalie göz kremleri, anti-aging etkisi ile göz çevresini görünür ölçüde gençleştirir, nem verir. Ürünlerin içeriğinde bulunan, Jojoba, ayçiçeği ve mimoza bitki özleri ile cildi derinlemesine onarır. Sıkılaştırıcı ve toparlayıcı Resveratrol, leke karşıtı ve aydınlatıcı Viniferine, antioksidan zengini üzüm çekirdeği polifenolleri ile genç bakışlara sahip olacaksınız.



Caudalie peeling ise benim en sevdiklerimden hem yüz hem vücut peelingleri mevcut hatta yüz peelingini severek kullanıyorum.
Caudalie markasının ürünleri yenilikçi bir yapıya sahip olması ile bilinmekte olan ve ar-ge çalışmalarının kendi içinde yürütülmekte olduğu bir değere sahiptir. Caudalie Peeling ürünleri de, Ölü hücreleri arındıran maske hücre yenilenmesini sağlayarak canlı, ışıltılı ve pürüzsüz bir cilde ulaşmayı destekler. Ürünler kesinlikle paraben, fenoksietanol, fitalat, sodyum larül sülfat, mineral yağ ve renklendirici içermez. Serbest radikallerin etkisini cildinizden uzaklaştırarak, cildinizi nazikçe temizleyerek, yepyeni bir cilt etkisi veren Caudalie peeling ürünleri vazgeçilmezlerinizden olacak.





Caudalie Nemlendirici ürünler hem nem maskesi hem cilt nemlendiricileri zengin ve temiz içerikleriyle tercih edilesi ürünlerden.
Caudalie nemlendiriciler, nemlendirici ve antioksidan aktif içerik zengini kadifemsi krem anında emilerek cildi nemlendirir ve cildin gençliğinin korunmasına yardımcı olur. Ultra hafif yağ içermeyen fluid formdaki kremler cildi nemlendirir, aydınlatır ve bir yandan yoğun nem ile kırışıklıklara karşı savaşırken diğer yandan cildi elastikiyet kaybına karşı korur
Cildi anında nemlendirir, eşitler ve cilt tonunu aydınlatır. Çok amaçlı güzellik ürünü olan yoğun özlü nemlendiriciler, ince çizgileri yatıştırır, gözenekleri sıkılaştırır ve cilt tonunu aydınlatarak nem sağlar. Makyaj artistlerinin, güzellik uzmanlarının favori ürünü olan Caudalie'nin nemlendiricilerine siz de bayılacaksınız.

Narecza'da Caudalie ürünlerinde %20 indirim ve ücretsiz kargo fırsatı mevcut eğer ki bu markadan almak istediğiniz ürünler var ise Narecza.com'a girip fırsatları incelemekte fayda var.



1 yorum:

  1. caudalie yi ben de seviyorum, paylaşımın için teşekkürler hemen fırsatlara bakmaya gidiyorum :) sizi takipteyim ben de beklerim. http://evriminblogu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil