9 Aralık 2014 Salı

Küçük Bir Gratis ve D&R Alışverişi

Bu aralar pek fazla kozmetik aldığım söylenemez gelmesini beklediklerim var ve almak istediklerimi topluca yılbaşı indirimlerinden almayı düşünüyorum.
Neyse işte haftasonu Gratis ve D&R'dan minnacık bir alışveriş yaptım aslında aldığım kitapları pek yazmıyorum ama bunu yazmamın bir sebebi var çünkü indirimden ötürü bu yazıda kitap var.:)
 
 
İlk durağım D&R daha doğrusu öylesine ne var ne yok diye mağazaya girdiğimde kapının önünde Everest yayınlarında %25 olduğunu görünce hemen Ayşe Kulin'in yeni kitabı Handan'ı aldım.
Eğer sizin de Everest yayınlarından almak istediğiniz kitaplar varsa D&R'ın bu indirimini kaçırmayın derim.
 
İkinci durak ise Gratis oldu BB kremim bitince bende Gosh'un renk skalasının açık olmasından ötürü tenime uyan rengi onda bulurum deyip hemen Gosh standına gittim ve gördüğünüz BB Kremi aldım.
Deneyip en kısa sürede yazısını yazmaya çalışacağım.
Bir de müdavimi olduğum Benri pamuklardan bir tane kalınca evde de az kaldı deyip onu da aldım.
Kasada ödememi yaptıktan sonra bir de katalog aldım eve gelip katalogda Maybelline Color Whisper rujların sadece Gratis'lerde olduğunu görünce ertesi gün yine Gratis'e gittim.
Çünkü Revlon Lip Butter'lara benzeyen bu rujları çok merak ediyordum ve sonunda sadece Gratis getirmiş bilmiyim ilerleyen zamanlarda diğer kozmetik mağazalarında da satılır mı ama şimdilik sadece Gratis'teymiş.
Ne yazık ki sadece 6-7 rengi gelmişti buna üzüldüm zaten bir ürünün tüm rengi ülkemize gelse şaşarım neyse bende hiç testerı olmayan bu rujlardan rastgele Lust For Blush rengini aldım.
Eve gelince açtım ve rengi çok beğendim tam isabet ettirmişim sevdiğim tonda bir renk almışım.
Eğer sizde bu Color Whisper rujları merak ediyorsanız yolunuz Gratis'e düştüğünde Maybelline standına bir bakın derim.
Bu arada rujların fiyatı 12.90 ki bence makul bir fiyat eğer yılbaşı haftası Gratis %50 indirim yaparsa diğer renklerinden de almayı düşünüyorum.
 
İşte benim ufacık alışverişim böyleydi artık tüm hevesimi, alacaklarımı, merak ettiklerimi yılbaşı indirimlerine saklıyorum.:)
 

3 yorum:

  1. Gule gule kullan canım aldıklarını. . .

    YanıtlaSil
  2. Gratis indirimini hepimiz bekliyoruz herhalde :) Bende Handan'ı alıp almamakta çok kararsız kalmııştım onun yerine Ece Temelkuran kitabını almıştım. D&R kartım olmadığı için indirimsiz fiyatına almıştım. Güle güle kullanın ve okuyun :)

    Bloguma da beklerim; http://www.griipalyaco.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşe Kulin'in tüm kitaplarını okuduğum için bunu almamak olmazdı.
      Teşekkürler canım:) mutlaka bloğuna geleceğim :)

      Sil