10 Aralık 2014 Çarşamba

Bitenler (27)

Kasım ayında bitirdiğim ürün sayısı pek değil işte geçtiğimiz ay içerisinde bitirdiklerim:)


Sadece 8 parça bitirdiğim ve bir çoğunu yeniden alacağım bitenler ürünler:


Nivea Waterlilly&Oil Duş Jeli: Kokusuna bayıldığım bir ürün ve mutlaka yeniden alacağım.

Duru Perfume Duş Jeli: Bunun da kokusuna bayıldım hatta daha büyük boyunu almıştım şimdi onu kullanıyorum bu da bittikçe alacaklarımdan oldu.

Alterra Vücut Peelingi: Şu an kullandığım Avon'un vücut peelinginden çok daha memnun olduğum için bunu yeniden almayı düşünmüyorum.

Avon Foot Works Ayak Peelingi: Bittikçe aldığım bir ürün olduğu ve çok memnun kaldığım için bitenin yerine yenisi açıldı ve bittikçe alınacak.



Yves Rocher Saç Kremi: Bu kullandığım ikinci tüp şimdilik elimde saç kremlerim olduğu için yeniden almayacağım ama güzel bir indirimde denk geldiğimde alabilirim çünkü beğendiğim bir ürün.

Bioderma Sensibio H2O: Kendisini ne kadar sevdiğimi uzun uzun anlatmayayım çünkü bittiği gibi yerine hemen yenisi açıldı.:)

Avon Super Shock Max Mascara: Kahverengi rimel ihtiyacım olduğu bir vakit almıştım çok çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim idare eder bir rimeldi bu yüzden yeniden almayı pek düşünmüyorum.

Avon Aero Volume Mascara: Avon'un beğendiğim nadir rimellerindendir elimde ki rimeller bittiği vakit yeniden alabilirim.

Kasım ayının bitenleri bunlardı önümüzde ki aya kadar daha çok ürünü bitirebilmek dileğiyle... :)


8 yorum:

  1. Biten ürünlere az demişsin de maşallah benim hiç bu 1 ayda hiç bu kadar çok ürün bitiremedim. Yves rocher saç kremini merak ediyordum. Yorumunu okuduğum iyi oldu. En kısa zamanda deneyeceğim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher'ın saç ürünlerinden genel olarak memnunum umarım sende memnun kalırsın.:)

      Sil
  2. yves ürünü ile ilgili görüşün ne o serinin şampuanına yeni başladım bende :) Faka uzun zamandır saçlarım bu kadar çok dökülmemişti. Üründen mi mevsimden mi kesin emin olamadım henüz :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben uzun zaman YR'nin yağlı saçlar için olan şampuanını kullandım ve çok memnun kaldım keza saç bakım maskelerini de beğendim.
      Ya saçına bu şampuan iyi gelmedi veya yanlış ürün yada dediğin gibi mevsimsel olabilir eğer dökülmesi devam ediyorsa bence başka bir şampuana geç elinde ki şampuana ara ver.

      Sil
  3. Hepimizde ayni seyi diliyoruz galiba :))))

    YanıtlaSil
  4. Maşallah bitenlere canım gelsin yenileri :) Böyle biten ürünleri görünce çok kıskanıyorum benimkiler de bitmeli :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım valla bende bitirdikçe seviniyorum yeni ürünler almak için bahanem oluyor.:))

      Sil