3 Ekim 2014 Cuma

İngiltere'den Gelenler

 
Yakın arkadaşlarımdan biri Londra'da yaşıyor olunca ve Türkiye'ye gelmeden önce istediğin bir şeyler var mı diye sorunca bende hemen aklıma gelen bu gördüğünüz ürünleri sipariş etmiştim.
Birkaç gün önce elime geçti ve hepsini çok beğendim özellikle Rimmel London'un yeni çıkan Keep Calm Lip Balm'larını çok merak ediyordum.
Kullanınca hemen yazısı gelecek.:)
 
Revlon'un Nearly Naked fondöteni hakkında yabancı bloglarda çok güzel yorumlar okuyunca bir de severek kullandığım YSL Touch Eclat'a dupe olarak gösteren blogları görünce bu fondötene olan merakım baya bir artmıştı.
Henüz kullanmadım ama kullandıktan sonra hemen yazısı gelecek.
 
Revlon'un BB Kremi de merak ettiğim bir başka üründü bunu da henüz kullanmadım merak ediyorum bakalım nasıl umarım beğenirim.
 
Ve son ürün de Boots'ta 3 al 2 öde olunca ve daha Revlon'un hiç farlarını denememiş olduğum için bu gördüğünüz dörtlü farını istedim.
Özellikle alt sırada ki iki renge vurulduğumu belirtmeliyim bunu da henüz kullanmadım kullanmaya başlayınca yazısı gelecek.
 
Bu gördüğünüz ürünler arasında ilk önce şunun yazısını yaz dediğiniz bir ürün varsa belirtin ilk önce onun yazısını yazayım.;)

2 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini. Daha önce hiç Revlon'un ürünlerini kullanmadim ama ilerleyen zamanlarda biseylerini denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım:)Revlon'un özellikle rujlarını denemeni tavsiye ederim cidden çok güzel :)

      Sil