8 Ekim 2014 Çarşamba

Gosh Velvet Touch Ruj - 155 İnnocent

 
Gosh ürünleri artık Gratis mağazalarında satılmaya başlandı ve bana en yakın Marmara Park Gratis'te standını görünce çok sevindim.
Çünkü bu marka cruelty free yani hayvanlar üzerinde deney yapmıyor ve oldukça kaliteli ürünleri var.
Ne yazık ki bayram indiriminde bu markada hiç bir indirim yoktu bu yüzden bende şimdilik rengine vurulduğum bu ruju almakla yetindim.
Umarım Gratis markayı tanıtmak adına %40, %50 gibi bir indirim yapar çünkü BB ve CC kremleri, allıkları, far paletleri, göz kalemleri, bazları, pudraları oldukça ilgimi çekti.
Özellikle de ten ürünlerinde ülkemizde satılan hemen hemen bir çok markada olmayan çok açık renklerin gelmiş olmasına ayrı bir sevindim.
MAC'ten örneklersem NC15 bile bana koyu geliyor ama bu markanın en açık rengi ten rengimle bire bir aynıydı.:)
 
 
 
Neyse gelelim ruja rengi çok tatlı bir pembe yoğunluğunu ayarlamak benim elimde eğer az sürersem çok hafif bir pembelik veriyor ama bir kaç kez sürdüğümde çok doğal, canlı bir duruşu oluyor.
Yapısı yumuşacık bana biraz MAC'in Cremesheen rujların yapısını anımsattı diyebilirim.
 
 
Kremsi, kolayca sürülen, dudakları kurutmayan, mat olmayan ama ışıltısı da olmayan çok doğal duran ve bir şey yenilip içilmediğinde 2-3 saat bozulmadan kalan bir ruj ve eğer olur da Gratis bir indirim yaparsa rujların diğer renklerine de alıcı gözle bakacağım.

Rujun hiç mi eksi yanı yok derseniz var o da eğer ki dudaklarınız kuru, çatlamış ise uzak durun derim çünkü ince yapılı bir ruj olduğu için dudakta ki kusurları fazlasıyla belli ediyor.
Ama peeling yapılmış yumuşacık dudağa uygulandığında ise çok güzel duruyor.
 
Gosh ürünlerinin fiyatları ne çok uçuk ne de çok uygun orta karar ama güzel bir indirimde alınacak çok ürün var.
Rujların fiyatı 18.90 açıkcası böyle güzel bir ruj için verilmeyecek bir rakam değil ama Gratis'te satılıyor olmasından dolayı indirim ihtimalini düşünürsek daha uyguna almak çok güzel olurdu.:)
 
 
 

7 yorum:

  1. Bende yapısını çok beğendim velvet touch serisinin cnm.rengi çok doğal.bende 160 numarayı tanıttım blogta.güzel tesadüf oldu bizim için;) yalnız bende çizgilere dolma olmadı. Acaba benim kullandığım renk daha koyu olduğu için olabilir mi? Yeni yeni deneyimleyeceğiz bakalım bu güzel markayı zamanla.İndirim şart, kapatıcı ve cc kremini merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazını okudum canım valla güzel tesadüf olmuş.:)
      Benim dudaklarım baya bir kuru o yüzden çizgilere dolma durumu olabilir bir de dediğin gibi koyu renklerde hata daha az belli oluyor.

      Sil
  2. Sende mi marmara park şubesinden alışveriş yapıyosun bilmiyosan şöylüyüm migrosta büyük koçtaşta küçük bir gratis var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koçtaş şubesine pek yolum düşmüyor biraz küçük ama aradığım birşey olduğu zaman Migros ve Marmara Park'ta bulamazsam o zaman Koçtaş'a bakıyorum.:)

      Sil
  3. Toriuma da bi bak derim ve yüzün kuru cilt ise gratiste innova ürünlerine bi şans ver derim çünkü ürünleri 10 numarav5 yıldız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildim karma canım ama bu markayı duymuştum gittiğimde bakarım tavsiye için teşekkürler :)

      Sil