22 Ekim 2014 Çarşamba

Favoriler: En Sevdiğim 5 Saç Bakım Ürünü

Bu sefer ki favoriler yazımın konusu en sevdiğim, en memnun kaldığım saç bakım ürünleri oluyor.
Favorim olan bu 5 ürünü neden çok seviyorum işte hepsi bu yazıda yer alıyor.
 
İşte favori saç bakım ürünlerim:
 
 
1. sırada Organix Austalian Teatree şampuanım var sonunda saçıma iyi gelen şampuanı buldum.
Saç diplerim yağlı uçları ise kuru kısa karma bir saç tipine sahibim ve zaman zaman saç diplerimde kaşıntılar ve sivilceler olurdu.
Olurdu diyorum çünkü bu şampuanı kullanmaya başladığımdan beri bu sorunum ortadan kalktı diyebilirim.
Saçlarımın yağlanmasını geciktirmesi, saç uçlarımda ki kuruluğu azaltması ve en önemlisi saç diplerimde ki kaşıntıyı azaltmasından dolayı bu şampuan bittikçe aldığım bir ürün oldu.
Ayrıca içeriğinde sülfat ve paraben olmaması da bu şampuanı sevmemin bir başka nedeni kısaca bittikçe aldığım ve almaya devam edeceğim bir ürün.
 
Urban Care Argan Oil&Kreatin Saç Bakım Maskesi henüz yeni kullanmaya başladığım ama çok beğendiğim bir maske oldu.
Resimde gördüğünüz diğer iki maskeye nazaran fiyatı biraz daha uygun özellikle de indirimde alındığında şahane oluyor.
Saçlarımı yumuşatması, kolay taranmasını sağlaması ve en önemlisi içeriğinin olabildiğince temiz olmasından dolayı sanırım bittiği vakit yine alacağım bir maske diyebilirim.
 
John Frieda Frizz Ease Maske ise 2. kez aldığım nadir ürünlerden içeriği Urban Care kadar çok temiz olmasa da etkisini seviyorum.
Saçlarımda ki elektriklenmeyi alıyor, yumuşatıyor bittiği vakit 3. kez sanırım yine alırım.
 
Toni&Guy Maske ise sanırım bugüne kadar kullandığım en iyi birkaç saç bakım ürününden birisi çünkü bu maskeyi uyguladığım zaman banyo sonrası saçıma saç serumu, argan yağı vs. kullanmama gerek bile kalmıyor.
Saçları inanılmaz güzel nemlendiren, yumuşatan bir ürün fiyatı biraz tuzlu olsa da Gratis, Watsons, Rossmann gibi mağazalarda %30 hatta bazen %40 indirimde denk gelindiğinde alınası ürünlerden.
Ki bittiği vakit yeniden alacağım bir maske eğer ki saçlarınızın kuruluğundan şikayetçiyseniz, nem ve onarıma ihtiyacı varsa bu maskeyi deneyin derim.
 
Son sırada ise Organix Awapuhi Ginger Kuru Yağ var kendisi fazlasıyla bereketli olan ve birkaç damlasıyla saçımın tüm elektiklenmesini alan, ışıltı katan çok güzel bir yağ ve bittiği vakit eğer gözüm başka bir ürüne kaymazsa yine bunu alırım.
 
İşte benim en sevdiğim saç bakım ürünlerim bunlardı sizin de bittikçe aldığınız, çok memnun kaldığın saç bakım ürünleri hangileri?
 

9 yorum:

  1. Organix'in sac bakim serumlari/ yaglari son zamanlarda aklimda. Evde cok urunum olmasa hemen alirdim ama evdekileri tuketmem lazim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Organix'in şu ana kadar beni tatmin etmeyen tek ürünü Brazilian Keratin maskesi oldu güzel bir üründü ama yine de bittikçe alacağım bir ürün olmamıştı fakat şampuanı ve kuru yağından çok memnunum elinde ki ürünler bittiğinde saç tipine uyan ürünlerden birini mutlaka al derim.:)

      Sil
  2. güzel bir post olmus tatlim, bende cok merak ediyorum organix ve urban care ürünlerini, almanyada satilmiyor galiba hic görmedim simdiye kadar, insallah burayada gelir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Organix sizin orada yok mu ya hayret gerçi Almanya biraz enterasan diğer avrupa ülkelerinde olan bazı markalar Almanya'da yok.
      Umarım her iki marka da sizin oraya gelir çünkü cidden güzel ürünleri var.:)

      Sil
  3. Organix ürünlerini henüz deneyemedim. Güzel bir kampanya da denemeyi planlıyorum.

    YanıtlaSil
  4. indirime girsede alsak :)

    YanıtlaSil
  5. bundan sonrakı postta favori cılt bakım ürünlerıniz olsa cilt goz temızleyıcılerı ve kremlerı.cok sevınırdım .zira paylasımlarınızı merakla ve ılgıyle takıp edıyor yararlanıyorum .tesekkurler sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt Bakım Rutinimi yazmıştım buradan okuyabilirsin ama inşallah en kısa zamanda dediğin gibi favori ürünlerden oluşan bir yazı da hazırlarım.:)

      http://morrmenekse.blogspot.com.tr/2014/07/cilt-bakm-rutinim.html

      Sil
  6. Merhabalar :) Yaklasık yarım saatır tek tek tum bloglarınızı okudum dıyebılırım cok hosuma gıttı kendımı alamadım okumaktan bılgılendırmelerınız cok ıse yarıyor gercekten paylasmak ıstedım:)

    YanıtlaSil